«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-11 от 11 отговора

—офи€

ћнени€: 114
ќпитах се да направ€ пилешки хапки с корнфлекс, но се оказа само нещастен опит от мо€ страна. ¬ тигана корнфлекса се отдели от пилето и сега имам два загорели тигана с корнфлекс и изпържено голо пилешко месо. јко н€кой знае тайната, за да не се отдел€ панировката от пилешкото мол€ да € сподели  baby_neutral. ’апвала съм подобно нещо в заведение и е било много вкусно, но мойто направо на нищо не прилича.
÷итирай

ѕрез девет форума в десети

ћнени€: 7 260
ќвалваш хапките/филетата в брашно (с царевично става супер!), потап€ш в разбито €йце и накра€ овалваш в натрошен корнфлейкс. ѕосле пържиш в силно сгорещена мазнина. “ова е.
”спех следващи€ път!  Very Happy
÷итирай

Sugarland

ћнени€: 3 822
аз прав€ пилешки бутчета, обилно намазани с максло или маргарин, овал€ни в натрошен корнфлейкс и печени на фурна
÷итирай


ћнени€: 3 719
ъ-ъ, никакви панировки - потап€ш в €йце, колкото да се намокри месото и овалваш в начупени€ корн - намачкан с бутилка между два листа харти€ (може и в картофени люспи - също е хрупкаво и вкусно).  јко е големи парчета корн - тогава се отлепва, както и Pipinka казва. ѕритискаш леко с ръце парчетата месо - ама те така или иначе си падат "люспи" в тигана - е чак да се отлепи съвсем не ми се е случвало, но  от пролетта насам само в корнфлейкс и картофени люспи прав€ пилешки филета (а това е поне веднъж седмично)
« ѕоследна редакци€: пн, 18 дек 2006, 08:28 от pep-4o »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
ўе ти кажа аз как ги прав€ , досега винаги са ставали много добре - първо си нар€зваш филенцата на по - тънки парчета . —ъвсем леко ги овалваш в брашно , после €йце и накра€ в корнфлейкса ( аз го натрошавам в блендера ) . ћоже би си го оставила по - едър корнфлейкса и затова не е залепнал за месото .
Ѕрашното наистина може да си го спестиш , но аз съм ги правила и по двата начина , не намирам разлика .
ћного върв€т със сос от 2 лъж. кисело мл€ко , 1 лъж. майонеза , малко горчица и сух копър !  bowuu

÷итирай

—офи€

ћнени€: 114
Ѕлагодар€ ви много момичета, корнфлекса наистина ми беше малко едър, а пък аз б€х много €досана от жалкото ми творение.
ўе пробвам с брашно, €йца и ситно натрошен корнфлекс и ще пиша какво е станало.

аз прав€ пилешки бутчета, обилно намазани с масло или маргарин, овал€ни в натрошен корнфлейкс и печени на фурна

ћежду другото четох, че месото може да се намаже в разбита майонеза с горчица и тогава да се овал€ в готово картофено пюре и също да се запече.
÷итирай


ћнени€: 2 532
јз преди малко се опитах да направ€ пилешки филенца с корнфлейкс....пържени. ќбаче корнфлейкса изгор€ за нула време, а пилето остана почти сурово. «атова реших останалите филенца да ги намажа със смес от майонеза и €йце, после да ги овал€м в корнфлейкса и да ги запеча на фурна. —танаха страхотни!!! Ѕързо, лесно, вкусно и най-вече чисто.
÷итирай


ћнени€: 3 719
ѕилешките филета не тр€бва да са дебели - най-добре на "пръчки - с дебелина не повече от 1.5-2см.  » никога котлона на мах - на степен 2/3 от мощността.  јма щом и печени сте ги харесали, става
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
јз преди малко се опитах да направ€ пилешки филенца с корнфлейкс....пържени. ќбаче корнфлейкса изгор€ за нула време, а пилето остана почти сурово. .

ѕрекалено силен ти е бил котлона , затова не са станали  Wink
÷итирай


ћнени€: 2 532
ясно...други€ път ще си знам.
явно "силно нагорещена мазнина" не винаги означава котлона на макс  Embarassed Embarassed Embarassed

ћерси  bouquet
« ѕоследна редакци€: пн, 18 дек 2006, 18:32 от  рюела ƒеЅил »
÷итирай

Ruse

ћнени€: 388
може да ви се стори тъп въпроса ама какъв корнфлекс ползвате(имам предвид марка) Mr. Green
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
ясно...други€ път ще си знам.
явно "силно нагорещена мазнина" не винаги означава котлона на макс  Embarassed Embarassed Embarassed

ћерси  bouquet
ƒори и да е на мах догато се загрее мазнината после тр€бва да си го намалиш  Very Happy . ¬ интерес на истината аз от доста време ги прав€ , но имам 1-2 несполучливи опита и то точно когато си мислех , че " вече ги мога "  Confused

може да ви се стори тъп въпроса ама какъв корнфлекс ползвате(имам предвид марка) Mr. Green
Ќай - обикновен на Ќестле , в червените кутии  Wink
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-11 от 11 отговора