Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 дек. 2006, 10:39 ч.
  • Преглеждания  1 849  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
Здравейте, искам да попитам някой готвил ли е с тази подправка и за какво е най-подходяща? Отдавна бях яла един готов сос и все се мъча да налучкам този вкус, но не става. Сега ще пробвам с таруса.  Та споделете моля в какво го слагате и използвате ли го въобще

Реклама
# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Видях тарус за първи път когато живях в Габрово през студентските години. Там го слагат почти на всичко. Но най-много го ползват за боб.

# 2
  • София
  • Мнения: 1 947
много е подходяща за риба и месни произведния.

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 3 128
Слагам го на риба, пиле и правя естрагонови картофки на фурна; слагам по мъничко, защото ми е доста силен като аромат, но се получават доста интересни и необичайни /поне за мен/ като вкус ястия.

# 4
  • Мнения: 1 783
Свекърва ми прави свинска супа със зелева чорба и слага тарос. Аз не си падам много по супите, но тази е страхотна.

# 5
  • София
  • Мнения: 413
Таросът е перфектен за картофки и агнешко  Peace

# 6
  • Мнения: 502
Слагам на рибена и гъбена чорба.

# 7
  • Там, където има пудинг
  • Мнения: 1 081
Ние много използваме тарус. Слагаме го на картофена яхния и картофена супа, но принципно е подходяща и за тлъсти меса(тва го прочетох в някаква готварска книга)..
Много го уважавам аз таруса.....

# 8
  • София
  • Мнения: 2 211
Съчетава се добре с белите меса, но го използвам предпазливо, защото е силна подправка. Най - ми харесва в пилешка супа.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт