Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте, искам да попитам някой готвил ли е с тази подправка и за какво е най-подходяща? Отдавна бях яла един готов сос и все се мъча да налучкам този вкус, но не става. Сега ще пробвам с таруса.  Та споделете моля в какво го слагате и използвате ли го въобще
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Видях тарус за първи път когато живях в Габрово през студентските години. Там го слагат почти на всичко. Но най-много го ползват за боб.
Цитирай

София

Мнения: 1 946
много е подходяща за риба и месни произведния.
Цитирай

Бургас

Мнения: 2 938
Слагам го на риба, пиле и правя естрагонови картофки на фурна; слагам по мъничко, защото ми е доста силен като аромат, но се получават доста интересни и необичайни /поне за мен/ като вкус ястия.
Цитирай


Мнения: 1 749
Свекърва ми прави свинска супа със зелева чорба и слага тарос. Аз не си падам много по супите, но тази е страхотна.
Цитирай

София

Мнения: 412
Таросът е перфектен за картофки и агнешко  Peace
Цитирай


Мнения: 502
Слагам на рибена и гъбена чорба.
Цитирай

Там, където има пудинг

Мнения: 1 080
Ние много използваме тарус. Слагаме го на картофена яхния и картофена супа, но принципно е подходяща и за тлъсти меса(тва го прочетох в някаква готварска книга)..
Много го уважавам аз таруса.....
Цитирай

София

Мнения: 2 211
Съчетава се добре с белите меса, но го използвам предпазливо, защото е силна подправка. Най - ми харесва в пилешка супа.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.