Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 дек. 2006, 12:00 ч.

Препоръчайте ми марка стар фасул...

  • 2 957
  • 25
  •   1
Отговори
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
До сега готвех само с нашо производство стар фасул, който се сваряваше за 30-40 мин. максимум. /чак се разваряваше и скашкваше/, но свършиииии  Sad
Миналата седмица всех купешки, който нямаше увиране дори час и половина Close

Препоръчайте ми марка стар фасул от който сте доволни, който да увира бързо и равномерно /не едно зърно увряло, друго неувряло/. Моля ви, спешно ми е  Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 22:19 от doniboni

# 1
  • Мнения: 3 452
Аз купувам родопски боб (не салатния), в опаковка на IZZI или на Крина. Мисля, че боба е еднакъв, само опаковащите фирми са различни.......нямам оплаквания......

# 2
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
Аз купувам родопски боб (не салатния), в опаковка на IZZI или на Крина. Мисля, че боба е еднакъв, само опаковащите фирми са различни.......нямам оплаквания......

По какво се познава този за готвене от салатния, да не би по големината на бобчето. Май по едрия е за салата  newsm78

Взех леща на марката IZZI и не съм доволна, не ми увира като хората, все някое зърно ми хрупа  Rolling Eyes

# 3
  • софия
  • Мнения: 156
Купувам си от известно време само Лудогорски боб на  IZZI. Много съм доволна. Но между другото го варя в тенджера под налягане в повечето случаи.

# 4
  • Мнения: 3 452
На салатния пише на опаковката,"салатен" или "за салата" - не съм сигурна кое беше......на другия нищо не пише.
Има също и смилянски - той е още по-едър от родопския.

# 5
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
Купувам си от известно време само Лудогорски боб на  IZZI. Много съм доволна. Но между другото го варя в тенджера под налягане в повечето случаи.


Колко време се вари в тенджера под налягане ? Аз имам такава, но никога не съм я ползвала, нещо ме е страх от тези тенджери  Crazy имам чувството, че ще гръмне /по-точно, че ще й изхвърчи капака/  Crazy Crazy Crazy

# 6
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
На салатния пише на опаковката,"салатен" или "за салата" - не съм сигурна кое беше......на другия нищо не пише.
Има също и смилянски - той е още по-едър от родопския.


Мерси   bouquet

# 7
  • софия
  • Мнения: 156
Купувам си от известно време само Лудогорски боб на  IZZI. Много съм доволна. Но между другото го варя в тенджера под налягане в повечето случаи.


Колко време се вари в тенджера под налягане ? Аз имам такава, но никога не съм я ползвала, нещо ме е страх от тези тенджери  Crazy имам чувството, че ще гръмне /по-точно, че ще й изхвърчи капака/  Crazy Crazy Crazy

Ами да ти кажа и мен много ме е страх с тея тенджери, ама уж сега е някаква със сума защити... Иначе на боба му трябват около 30 мин, въпреки че понякога го оставям и повече да се развари заради детето. Но преди да затворя капака, го оставям да заври и изхвърлям първата вода.

# 8
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
Чакам още предложения за марка боб от която сте доволни  Simple Smile

# 9
  • София
  • Мнения: 3 550
Къде живееш? Ако си в София - насипен дребен боб в Халите. Увира бързо и равномерно.

# 10
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
Къде живееш? Ако си в София - насипен дребен боб в Халите. Увира бързо и равномерно.


В Пловдив  Simple Smile

# 11
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
Не готвите ли фасул  Mr. Green


# 12
  • Мнения: 423
Panino- боб, леща, ориз само на тази фирма и с други не съм пробвала.

# 13
  • София
  • Мнения: 10 860
Аз от няколко години купувам само Родопски на Крина. Черен е на цвят, едър.
Задължително го накисвам от предната вечер.
Много съм доволна, увира ми бързо, не съм засичала, но примерно за 1 час в нормална тенджера. Но аз така или иначе винаги си го оставям да си поври повече време за всеки случай.
Страхотен е за печене Peace

# 14
  • Дъблин
  • Мнения: 295
Аз се разочаровах от белия боб на "Крина" и не го препоръчвам  Naughty Варих го сигурно час и 1/2 в нормална тенджера и половината зърна почти се смачкаха, а другите си тропкаха. После го и пекох, няма оправия, ядохме си го тропкащ. Сега искам да направя невероятни сухи чушки с боб и да шашна бъдещата ми свекърва, така че и аз ще съм ви благодарна да препоръчате   chef

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт