Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 дек. 2006, 12:01 ч.
  • Преглеждания  1 705  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Имам една цяла патка(домашна) и се чудя как да я наготвя  Rolling Eyes

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 262
Като пилешко - печено, задушено, на пържоли, готвено - с ориз, картофи, най-си ходи със зеле, но самото месо е по-мазно, таке че имай го предвид каквото и да го правиш.

# 2
  • Мнения: 11 612
С двете си ръце сам за патка с кисело зеле! В къщи само така готвя зелето......

# 3
  • Пз
  • Мнения: 293
С двете си ръце сам за патка с кисело зеле! В къщи само така готвя зелето......
newsm10

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 257
 smile3525 мммммммм ,звучи вкусно.

# 5
  • DE
  • Мнения: 1 178
смятам да я приготвя zа коледната вечеря по таzи рецепта, но беz царевичките.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 447
Мъжът ми я готви с кисело зеле, но вътре я пълни с ориз + дреболиите.

# 7
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 6 581
И аз като Dona.
Готвила съм и с картофи, но за патешкото се иска доста време, за да се опече.Може предварително да се свари. Така е по-лесно са се отнеме от мазнината му(адски е мазно) Готвила съм и с ориз. Друг начин да се премахне част от мазнината е, да се изреже докато е порционирано.
Месото е много вкусно.

# 8
  • София
  • Мнения: 881
Аз я правя с портокали. подправя се с черен пипер, сол и индийско орехче. Слага се сока на 2-3 портокала и ликьорено вино. Върху самата патица и отстрани могат да се сложат кръгли резени портокал. Пече се като пиле. Аз първоначално пека на умерена фурна с фолио и накрая на силна за цвят и загар.
Успех  bouquet

# 9
  • дето и гарга не каца
  • Мнения: 450
Готвила съм с кисело зеле...и само пекана,завита с фолио.Преди това винаги изрязвам мазното...

# 10
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Ами аз махнах кожата.Направих я на порции.Част от нея сварих и направих на ориз.Оставих си за супа разни кокалчета,но се чудя дали от патешките гърди стават пържолки  Thinking

# 11
  • Силистра
  • Мнения: 618
Пълниш я с кисело зеле и я завиваш с листа кисело зеле после във фурната завита са фолио ( аз я пека в цептер около 2.5 часа).

# 12
  • София
  • Мнения: 3 268
С двете си ръце сам за патка с кисело зеле! В къщи само така готвя зелето......
Патицата има особен вкус и сухо месо.Честно казано само с кисело зеленце мога да я преглътна.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт