Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 257
Имам една цяла патка(домашна) и се чудя как да я наготвя  Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 4 738
Като пилешко - печено, задушено, на пържоли, готвено - с ориз, картофи, най-си ходи със зеле, но самото месо е по-мазно, таке че имай го предвид каквото и да го правиш.
Цитирай


Мнения: 11 612
С двете си ръце сам за патка с кисело зеле! В къщи само така готвя зелето......
Цитирай

Пз

Мнения: 293
С двете си ръце сам за патка с кисело зеле! В къщи само така готвя зелето......
newsm10
Цитирай

Пловдив

Мнения: 257
 smile3525 мммммммм ,звучи вкусно.
Цитирай

DE

Мнения: 1 178
смятам да я приготвя zа коледната вечеря по таzи рецепта, но беz царевичките.
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Мъжът ми я готви с кисело зеле, но вътре я пълни с ориз + дреболиите.
Цитирай

густо майна Филибето

Мнения: 6 487
И аз като Dona.
Готвила съм и с картофи, но за патешкото се иска доста време, за да се опече.Може предварително да се свари. Така е по-лесно са се отнеме от мазнината му(адски е мазно) Готвила съм и с ориз. Друг начин да се премахне част от мазнината е, да се изреже докато е порционирано.
Месото е много вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 880
Аз я правя с портокали. подправя се с черен пипер, сол и индийско орехче. Слага се сока на 2-3 портокала и ликьорено вино. Върху самата патица и отстрани могат да се сложат кръгли резени портокал. Пече се като пиле. Аз първоначално пека на умерена фурна с фолио и накрая на силна за цвят и загар.
Успех  bouquet
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
Готвила съм с кисело зеле...и само пекана,завита с фолио.Преди това винаги изрязвам мазното...
Цитирай

Пловдив

Мнения: 257
Ами аз махнах кожата.Направих я на порции.Част от нея сварих и направих на ориз.Оставих си за супа разни кокалчета,но се чудя дали от патешките гърди стават пържолки  Thinking
Цитирай

Силистра

Мнения: 618
Пълниш я с кисело зеле и я завиваш с листа кисело зеле после във фурната завита са фолио ( аз я пека в цептер около 2.5 часа).
Цитирай

София

Мнения: 3 268
С двете си ръце сам за патка с кисело зеле! В къщи само така готвя зелето......
Патицата има особен вкус и сухо месо.Честно казано само с кисело зеленце мога да я преглътна.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.