Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 дек. 2006, 12:55 ч.
  • Преглеждания  1 017  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 3 452
Ами това ми е въпросът всъщност. Ако е останал белтък или жълтък от някаква рецепта, колко биха могли да се съхраняват в хладилника? Замислих се, но нищо не измислих......какво мислите вие?

Реклама
# 1
  • в Австрийско...
  • Мнения: 1 951
И аz наскоро се Чудех zа това... Имах една поzната която си спомням Че zамраzяваШе белтъците. На мен понякога ми остават жълтъци но много бърzо иzсъхват в хладилника и после обикновено не смея да ги иzполzвам и ги хвърлям.

# 2
  • София
  • Мнения: 21 481
Аз събирам белтъците в сух съд и ги съхранявам дори повече от 10 дена...когато реша правя някой сладкиш с тях.
Най-често блат - голяма целувка, която използвам за торта.
Разбива се на сняг идеално, няма никакъв проблем.
Дори съм замразявала и във фризера.
Жълтъци обаче незная как се съхраняват, не ми се е налагало.
Жълтъка ако престои се образува една дебела обвивка.Поне така става, като го оставя замалко в хладилника.

# 3
  • Мнения: 1 802
В хладилника от 2 до 4 дена. Във фризера (-18 С) 1 година.  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт