Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 3 452
Ами това ми е въпросът всъщност. Ако е останал белтък или жълтък от някаква рецепта, колко биха могли да се съхраняват в хладилника? Замислих се, но нищо не измислих......какво мислите вие?
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
И аz наскоро се Чудех zа това... Имах една поzната която си спомням Че zамраzяваШе белтъците. На мен понякога ми остават жълтъци но много бърzо иzсъхват в хладилника и после обикновено не смея да ги иzполzвам и ги хвърлям.
Цитирай

София

Мнения: 19 735
Аз събирам белтъците в сух съд и ги съхранявам дори повече от 10 дена...когато реша правя някой сладкиш с тях.
Най-често блат - голяма целувка, която използвам за торта.
Разбива се на сняг идеално, няма никакъв проблем.
Дори съм замразявала и във фризера.
Жълтъци обаче незная как се съхраняват, не ми се е налагало.
Жълтъка ако престои се образува една дебела обвивка.Поне така става, като го оставя замалко в хладилника.
Цитирай


Мнения: 1 802
В хладилника от 2 до 4 дена. Във фризера (-18 С) 1 година.  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.