Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 550
Пуснах и преди тази тема, но тя злополучно изчезна. Та, не можах да видя отговорите ви.

Ползвали ли сте го и за какво? Ние правихме хляб в машината, но много се спече и не се наду като друг път. Правих и сладкиш, забъркан ръчно и изпечен във фурна, но резултатът беше плачевен. Рецептите са изпитани, не е в тях причината. За какво всъщност е предназначено това брашно? Вие ползвали ли сте го?
Цитирай

Русе

Мнения: 1 155
Това, което си спомням от сп. Бон Апети е, че брашната от тип 650 до 850 са отлични за изпичане на хляб  Rolling Eyes Явно проблемът идва от там, че рецептите са пригодени за тип 500 (то трябва да се меси много, за да се получи добро тесто), а не за друг тип. Може би трябва да използваш друга рецепта.
Не бях много полезна, но това е, което си спомням  Rolling Eyes

(А също и че брашно тип 400 е най-подходящо за сладкарски изделия) Ще се разровя да потърся въпросния брой на списанието.
Цитирай


Мнения: 901
Брашното и неговите потайности
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 210
Marabu, благодарности за изчерпателната информация!   bouquet
Цитирай

Благоевград

Мнения: 141
С брашно тип 700 приготвям единствено баници - имам предвид , че аз си замесвам от него тесто и след това го разточвам на кори!!!
Винаги  хората , които са опитали баница с това брашно казват , че е по-вкусна!!!
И на мен лично ми харесват повече  с него!!!
Ще следя ако има  други идеи за приготвяне!!!
 food002
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
 Twisted Evil
за номерата на брашната
колко е по- малък номера,толков е по -бяло и по-хубаво
въпросното число е количеството пепел, което остава след изгарянето на 100кг брашно
затова хлябът които си направила не се е надигнал
  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.