Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 дек. 2006, 14:23 ч.
  • Преглеждания  3 339  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 39
Мили мами, помагайте!

Реклама
# 1
  • Въпрос на гледна точка...
  • Мнения: 865
Миналата седмица правих тази гозба, защото имах останал боб от предния ден. Та само си сготвих зелето ( на котлона с мазнина ) и като беше полу готово добавих боба  chef

# 2
  • София
  • Мнения: 1 289
аз лично си ги готвя поотделно.
бобът го слагам да ври в тенджера под налягане и не много вода. щом е готов, слагам запържения лук с малко домати и брашно. слагам чубрица и джоджен. киселото зеле задушавам с малко мазнина отделно. щом поомекне, смесвам двете манджи.
ако искаш, можеш да запечеш след това.   chef

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 549
Много е лесно Simple Smile Готвиш си фасула и зелето поотделно /на фасула обаче не слагам лук заради зелето/ и когато са готови просто ги събираш и оставаш на котлона за още 10-ина минутки да се смесят Wink
Приятен апетит!

# 4
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
 Twisted Evil варя по отделно и смесвам на края
провай  да заместиш боба с ориз (тогава може и заедно да ги вариш)
 Peace

# 5
  • Там където живея нищо не се случва, но не мога да живея навсякъде
  • Мнения: 373
Готвя ги по отделно и накрая ги смесвам в тава и запичам във фурната.

# 6
  • strawberry fields (forever)
  • Мнения: 94
С този въпрос ме върна назад във времето - преди години бедни студенти бяхме и единия ден готвя боб, на другия зеле, а на третия за разнообразие смесвам двете манджи и слагам да се запекат  Grinning

# 7
  • София
  • Мнения: 21 244
И аз ги готвя по отделно. Сипвам в гювечета от боба и зелето и запичам за 10 минути - колкото да се смесят ароматите.

# 8
  • Мнения: 311
Аз пък първо варя боба до полуготовност,после слагам зелето при него и ги варя заедно.Понякога слагам и запръжка накрая заради мъжа ми,но вече май не.

# 9
  • Мнения: 6 167
запържва се зелето и се добавя към полу-сварения боб, за да се досвари докрай.
после запържваш лук и червен пипер, добавяш и вуола!
баба ми слагаше и суха люта чушка.
Това ми е едно от любимите яденета!

# 10
  • Италия
  • Мнения: 5 474
Готвя ги по отделно и накрая ги смесвам в тава и запичам във фурната.

и аз така! Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт