Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 дек. 2006, 15:27 ч.

Спешно ми трябва изпитана рецепта с гъши дроб

  • 9 659
  • 5
  •   1
Отговори
  • Пловдив, "Кършиака"
  • Мнения: 550
Наши клиенти - фирма, производители на птиче месо, ни подариха съвсем пресно пуешко месо и доста гъши дроб. Месото смятам да го замразя, защото вече си имам намислено меню за празниците, но гъшия дроб не ми се замразява, а и искам да го опитам. Но досега нито съм яла, нито съм приготвяла подобно нещо. А сме поканили кумовете за Коледа и искам тогава да го приготвя. Молбата ми е към тези от вас, които са готвили гъши дроб, да пуснат рецептички, и то изпитани и вкусни. Много ще съм ви благодарна. Търсих чрез Google, но намерих една единствена, с някакви ябълки, не ми вдъхна доверие. Предварително ви благодаря и ще очаквам предложения. А също и за пуешкото нещо, ако знаете интересно. Предполагам, че е като пилешкото, но май не съвсем.

# 1
  • Пловдив, "Кършиака"
  • Мнения: 550
Е, браво. И вие ли като мен нищо не знаете за този пусти гъши дроб. Аз все ще измисля как да го приготвя, но щеше да е по-добре да прочета и други мнения. Има време до Коледа.

# 2
  • Мнения: 7 474
Само това намерих, но не е изпитано Wink Може да ти дойде някоя идейка.


http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/773336/an/0/page/5
http://menumag.bg/recipes/view/133

# 3
  • Пловдив, "Кършиака"
  • Мнения: 550
Много ти благодаря Leo*, една - две от рецептите ми хванаха окото и ще се възползвам. И в двете има нещо общо, а именно да се накисне преди това в прясно мляко. Ще го направя пък каквото ще да става. Той кумът ми си е ящен и все ще го хареса. А от мен ще прибавя и малко гъбки + бяло винце и ще стане.

# 4
  • Пловдив, "Кършиака"
  • Мнения: 550
С края на вечерта и темата ми се изчерпа. Благодаря още веднъж на Leo*, дробчето стана страхотно, много е вкусно и наистина е голям деликатес.Вече мога да предлагам не каква да е, а изпитана рецепта.

# 5
  • Стара Загора
  • Мнения: 207
малко късно се включвам и дори незам дали ще ти помогна.
брат ми е готвач във франция и доста често прави пастет от гъши дроб,които е голям деликатес там и мн скъп Whistling
та незнам рецептата,ще го питам -но за сватбата ни пастета от гъши дроб го намазахме на филийки хляб и вкуса е малко различен за нас,но аз мн го харесах Blush

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт