Предвид на това, че всяка година получаваме премии, а тази се чу, че няма да стане / не ми се вярваше и ни дадоха в крайна сметка Wink, но за миг си помислих, че част от НГ ми планове, рухнаха/ ми стана много криво...все пак цяла година си работил и най-човешко е да зарадваш човека,  допринесъл с нещо за постигането на твоя цел, с пари, с които по някакъв начин ще зарадва себе си и семейството си и ще посрешне с повече радост празника. Веднага като ни ги дадоха, отделих и за гледачката на Гери /не цялата заплата, разбира се, но добра сума/ - както аз се надявах на тези пари, така предполагам и тя се е надявала за нещо подобно, макар,че е било извън уговорките ни...естествено, зарадва се, както и аз, когато ми ги дадоха Grinning а като доставяш радост и ти си подаряваш в същото време тази радост.
     Та идеята на темата бе - първо да попитам - уговаряли ли сте се за нещо като премии и т.н. с гледачките ви - понеже има опасност нашата да ни напусне - предложили са й много хубава и престижна работа в бюджетната сфера - и тогава ще се наложи да си търсим друга.
     И втората идея - да ви напомня в случай, че има доволни от гледачките си /както сме ние/, че може би и те се надяват на една по-хубава и платежоспособна Коледа или Нова година - не забравяйте, че и те са служители, като самите нас Hug
Весели празници Hug