Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 679
Моля за варианти на рецепти, за да избера най-лесния!
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 060
Аз я правих така:
Запържва се 1 глава лук, прибавя се 1 ч.ч ориз докато стане "стъклен". Налива се 1 ч,ч вода, сварени и нарязани дреболийки от пуйката (аз тях ги оставих за супа, а сложих 1 пак пилешки сърца), нарязани гъби, сол и 2-3 пак чай "Бронхопам". Като изври водата  се сваля от котлона. Сотавя се да изстине и с тази плънка де пълни пуйката. В тава се слага нарязано кисело зеле, морковчета настъргани, доматен сок, червен пипер, мазнина, слага се пуйката, покрива се с фолио и се пече, последния половин час от печенето се маха фолиото. За всеки 1 кг пуйка се предвижда по 1 час печене+ още 1/2 час. Вместо фолио може да се покрие със зелеви листа- остава по сочна, като прегори горният лист се маха и т.н

И миналата година по тази рецепта правих, стана много сочна и вкусна. Благодаря на  anomalia за тази идея, чаят дама много добър аромат на плънката.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.