Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 дек. 2006, 11:13 ч.
  • Преглеждания  2 962  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 248
Сигурно задавам безкрайно тъп въпрос, но наистина нямам почти никаква представа (става дума за самия плод). Blush
Имам спомени от детството ми, че се киснеше в топла вода, но дали е така ... Rolling Eyes
Или просто ми трябва един здрав, касапски нож?! Confused

Предварително благодаря! smile3525

Реклама
# 1
  • Vienna, AUT
  • Мнения: 533
... Или просто ми трябва един здрав, касапски нож?! Confused
smile3525


 newsm10
Поне за мен в сурово състояние е най-вкусен.

# 2
  • Мнения: 5 808
Или просто ми трябва един здрав, касапски нож?! Confused
 smile3525

Точно.

# 3
  • София
  • Мнения: 3 248
Благодаря ви за бързите отговори.
Тъй като е доста твърд, си помислих, че ще има нужда от някаква предварителна обработка.
Но ще пробвам да го разрежа директно, дано не се заколя! Mr. Green

# 4
  • София
  • Мнения: 478
Не се кисне във вода, само белиш и ядеш. Най-често по пазарите продават неузрели и можеш да го подържиш вкъщи докато узрее преди да го разрежеш. Не се държи в хладилник. Лично на мен ми е най-вкусен на компот.

# 5
  • София
  • Мнения: 3 248
Не се кисне във вода, само белиш и ядеш. Най-често по пазарите продават неузрели и можеш да го подържиш вкъщи докато узрее преди да го разрежеш. Не се държи в хладилник. Лично на мен ми е най-вкусен на компот.

А как да разбера, че е узрял?! Embarassed Омеква ли поне мъничко?! Това да го обеля ми се струва мисията невъзможна. И ние досега сме го консумирали само от консерва. Rolling Eyes

# 6
  • София
  • Мнения: 478
Ами листата много лесно се откъсват като е узрял и омеква малко кората, само го наблюдавай да не почне да загнива.

# 7
  • София
  • Мнения: 3 248
Ами листата много лесно се откъсват като е узрял и омеква малко кората, само го наблюдавай да не почне да загнива.


Рабрах. Simple Smile Мерси!  bouquet

# 8
  • Portugalia
  • Мнения: 1 086
За по лесно белене -аз го режа на половина по дъжина,след това всяка половинка на филийки и така всяка филийка я обелвам.

# 9
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
И вътрешната част се маха, защото е твърда.

# 10
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
  • Мнения: 772
За по лесно белене -аз го режа на половина по дъжина,след това всяка половинка на филийки и така всяка филийка я обелвам.
И вътрешната част се маха, защото е твърда.
Точно така правя и аз!
Да ви е вкусно!

# 11
  • strawberry fields (forever)
  • Мнения: 94
Вътрешната част аз лично я пускам на сокоизтиквачката и с водка и малко сода ... Grinning
 а от останалото правя *пръстенчета * за голямата дъщеря - овалвам ги в кафява захар, шоколад, шарени кокосови стърготини - много са ефектни и за детско парти

# 12
  • Мнения: 157
на самия ананас е закачен етикет на които е показано как най-правилно се порционира

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт