Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 дек. 2006, 18:49 ч.
  • Преглеждания  82 692  Мнения  284  Онлайн  1
Отговори
Реклама
# 1
  • Джунгландия
  • Мнения: 3 805
 Peace

Честита Коледа на всички
сръчни ръчички!

# 2
  • Мнения: 882
Имам още много торти да правя, затова се записвам!
Честита Коледа на всички и много щастлива Нова Година!!!

# 3
  • Мнения: 1 046
Да се запиша

# 4
  • Мнения: 3 271
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet

# 5
  • Видин
  • Мнения: 5 456
Записвам се  Mr. Green.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 415
Записвам се!

# 7
  • София
  • Мнения: 357
И аз се записвам   chef

# 8
  • Там където живея нищо не се случва, но не мога да живея навсякъде
  • Мнения: 373
Какво точно е Cream of Tartar
моля ви кажете ми!

# 9
  • Варна
  • Мнения: 488
з
Какво точно е Cream of Tartar
моля ви кажете ми!
Това е някакъв подобрител, рускините го използват - срещала съм го в техните рецепти. Става и без него - от опит ти казвам.

# 10
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Cream of Tartar - винена киселина или лимонтозу. Може да не го слагате. Peace

# 11
  • Там където живея нищо не се случва, но не мога да живея навсякъде
  • Мнения: 373
много ти благодаря  bouquet

# 12
  • на брега на Дунав
  • Мнения: 1 566
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
И за мен.   bouquet

# 13
  • София
  • Мнения: 1 001
Абонат   bouquet

# 14
  • Sofia
  • Мнения: 186
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
И за мен.   bouquet
И за мен също.   bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт