Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 284 отговора

Czech Republic

Мнения: 2 592
Добре дошли в новата темичка!  bouquet

Ето предходните две:

Глазури, марципан, покрития за торти, фондан, фигурки за торти

Глазури, марципан, покрития за торти, фондан, фигурки за торти 2
Цитирай

Джунгландия

Мнения: 3 805
 Peace

Честита Коледа на всички
сръчни ръчички!
Цитирай


Мнения: 882
Имам още много торти да правя, затова се записвам!
Честита Коледа на всички и много щастлива Нова Година!!!
Цитирай


Мнения: 1 045
Да се запиша
Цитирай


Мнения: 3 271
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
Цитирай

Видин

Мнения: 5 154
Записвам се  Mr. Green.
Цитирай

София

Мнения: 3 387
Записвам се!
Цитирай

София

Мнения: 351
И аз се записвам   chef
Цитирай

Там където живея нищо не се случва, но не мога да живея навсякъде

Мнения: 373
Какво точно е Cream of Tartar
моля ви кажете ми!
Цитирай

Варна

Мнения: 488
з
Какво точно е Cream of Tartar
моля ви кажете ми!
Това е някакъв подобрител, рускините го използват - срещала съм го в техните рецепти. Става и без него - от опит ти казвам.
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Cream of Tartar - винена киселина или лимонтозу. Може да не го слагате. Peace
Цитирай

Там където живея нищо не се случва, но не мога да живея навсякъде

Мнения: 373
много ти благодаря  bouquet
Цитирай

на брега на Дунав

Мнения: 1 566
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
И за мен.   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 1 000
Абонат   bouquet
Цитирай

Sofia

Мнения: 186
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
И за мен.   bouquet
И за мен също.   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 284 отговора