Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 дек. 2006, 09:05 ч.
  • Преглеждания  1 682  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • софия
  • Мнения: 7 282
Другите ги правя и в МВ, и във фурната успешно, ама тези?

Реклама
# 1
  • Мнения: 502
Слагаш ги в тавичка в нормална фурна и печеш.Може би ще им трябва малко повече време заради черупките. Незнам ако ги сложиш в МВ дали няма да апочнат да гърмят,така че бих те посъветвала да пробваш там.
Успех!

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 3 743
Аз ги пека в МВ Peace

# 3
  • Vienna, AUT
  • Мнения: 533
.... Слагаш ги в тавичка в нормална фурна и печеш....

Не се ли навлажняват и осоляват?

# 4
  • Мнения: 502
МИСЛЯ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА Е ОСОЛЯВАТ И МОКРЯТ, ЗАЩОТО СА С ЧЕРУПКАТА.ДОРИ И ДА ГО НАПРАВИШ НЯМА ДА СЕ ОТРАЗИ НА ВКУСОВИТЕ КАЧЕСТВА НА САМИЯ ФЪСТЪК  СЛЕД КАТО ГО РАЗЧУПИШ.

# 5
  • София
  • Мнения: 21 246
Пекох преди 20-на дни - беше ми за първи път, но се справих.
По съвета на момчето от където ги купих:  Измих ги, защото имаше и кални, прашни, осолих ги и ги изпекох. Стават много бързо, но трябва почти през 2-3 мин. да ги бъркаш с лъжица. Имай в предвид че и като ги извадиш от фурната те продължават да се пекат. моите бяха на границата да не ги изгоря.
Станаха супер.
Ако видиш че ти прегарят /това се разбира само като се счупи шушулката, непрекъснато трябва да ги опитваш/ ги сложи на мокра кърпа или на студена повърхност - за да спре печенето.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт