Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас/Neumagen-dhron,Germany

Мнения: 420
Спешно имам нужда от помощ SmileКажете ми как се приготвя плънката за пилетоот ориз и дреболии(дробчета и воденички)?Страх ме е да не се разпаднат дробчетата и воденичките да не станат жилави.Как да го направя?
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Аз винаги го правя с пресни гъби, защото ми е по-вкусно. Нарязвам повечко лук наситно и го задушавам със ситно нарязаните гъби. Добавям ориз, около 1 ч.ч. и малко пилешки бульон, чер. пипер, сол и джоджен. Преди да сваля ориза добавям ситно нарязаните дреболийки, обърквам и свалям от котлона. Става много вкусно Crazy.
Цитирай


Мнения: 502
Аз съм го правила и в плик за печене и тавата се запазва чиста.
Цитирай

София/Сливен

Мнения: 1 194
просто свари воденичките предварително - те наистина са много жилави, ако са недоварени
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
просто свари воденичките предварително - те наистина са много жилави, ако са недоварени
Точно така, а дробчетата стават бързо, заедно с пилето.
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
просто свари воденичките предварително - те наистина са много жилави, ако са недоварени
ориза леко задушен
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.