Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 652
Опитах панирано топено сирене или пушено беше и съм възхитена.
Панирате ли и как се прави???????
Цитирай

София

Мнения: 1 340
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119930.msg2205394#msg2205394
Цитирай

София

Мнения: 4 676
По обичайният начин - брашно , яйце , галета и накрая завършваш пак с яйце . Аз купувам от българското топено сирене , което е по - твърдо и в яйцето слагам маково семе  Peace Става разкошно . Трябва обаче да ти е умерено силен котлона , за да не прегори панировката .
Цитирай

gatorland

Мнения: 3 478
Хмм, не съм пробвала досега да панирам топено. Идеята е страхотна, особенно тази на Пипинка с маковото семе. Иначе и аз панирам като нея.
Цитирай

все тук

Мнения: 1 600
Накрая вместо в брашно може да потопиш хапките в натрошен корнфлейкс - става невероятно хрупкаво и вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Да , обаче корнфлейкса трябва да е почти смлян , защото иначе ще изпада ...  Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.