Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 31 дек. 2006, 17:27 ч.
  • Преглеждания  2 972  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София/Варна/Стокхолм
  • Мнения: 1 896
Някой може ли да ме посъветва как се приготвя риба в грил тиган? От сто години го имам, но съм го ползвала само за зеленчуци, щото не сме по месото вкъщи.
Значи рибките са пъстървички и са цели, а не само филета. Колко време ще ми е нужно, на колко силен котлон и наистина ли без мазнина? Зеленчуци съм пекла дори без да мажа тигана, но тук ще трябва повече време, да не вземе да ми залепне?
И наистина ли ще стане добре, като на скара, или просто да ги приготвя по друг начин? Благодаря предварително за помощта и наздраве сурва-весела!

Реклама
# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 626
Загрей тигана на котлона, намазни рибата с олио и я запечи. Не мисля, че ще има проблеми.

# 2
  • София/Варна/Стокхолм
  • Мнения: 1 896
Реших да потърся и на английски и общо взето на повечето места пише да се загрее тигана на много силен котлон около пет минути, да се намаже с мазнина, както и рибата, и да се пече около пет минути от всяка страна, като разбира се времето за печене зависи от размерите на рибата.
Така смятам да направя. Ако някой има още идеи, още около половин час няма да е късно да ги вкарам в употреба.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт