Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 8 305
Ами това ми е въпроса  Laughing

Честита Нова Година  Hug
Цитирай

София

Мнения: 391
ЧНГ. Недей да замразяваш сиренето, става гадно.
Цитирай

София

Мнения: 634
Да,наистина става гадно на вкус. Въпреки, че има хора, които не забелязват разликата, обаче на мен определено не ми харесва. Sick
Цитирай

РусЙе

Мнения: 5 302
Ако го накиснеШ във вода и сложиш малко сол и ломонов сок, ще се запази възможно най-дълго. Друг варинат не съм Чувала.

Честита нова година Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 8 305
Благодаря на всички  Hug
Цитирай

София

Мнения: 1 741
Най добре в саламура с много сол Peace
Цитирай


Мнения: 6 461
Най-добре в саламура Peace .
Мисля,че и тя се правеше в някакво съотношение(вода и сол),но не го знам  33uu.
Цитирай

София

Мнения: 2 211
Друг начин /за по-големи количества/ е да го заровиш в едра сол и като дойде време за употреба, да го накиснеш във вода за да се обезсоли.
Цитирай


Мнения: 311
Аз съм замразявала-нищо му няма на вкуса.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.