Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив, квартал "Смирненски"

Мнения: 379
В момента дават детско меню в "Бон Апети".
Цитирай

Пловдив, квартал "Смирненски"

Мнения: 379
Бон Апети пак готвят за нас.
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144481.0
Цитирай

Добрич

Мнения: 1 117
Да -сутринта и аз го гледах
Цитирай

По света и у нас

Мнения: 1 102
И аз гледах  двете рецепти.
Цитирай

Някъде там на юг...

Мнения: 1 125
Мили мами,

някоя от гледалите дали може да сподели с мен втората рецепта, че тук спря тока Mad

Цитирай

Велико Търново

Мнения: 346
Mopsy, ето ти линк към сайта на Бон Апети http://www.bonapeti.tv/index.php. Там само в деня на излъчване межеш да си намериш рецептите и да си ги свалиш.
Цитирай

Плевен

Мнения: 1 364
Мили мами,

някоя от гледалите дали може да сподели с мен втората рецепта, че тук спря тока Mad



Заповядай  Peace

                                                                                     

                                                          Пюре с пилешко месо
                Д-р Антоанета Антонова, педиатър, приготвя рецепта за деца над 7-месечна възраст
                                                                    3/1/2007

Списък на необходимите продукти:

30-40 г пилешки гърди
40 г ориз
1/2 морков
1/4 стрък праз лук
2 стръка магданоз
2 ч. л. зехтин
малка щипка сол
 
1. Празът се нарязва наситно, а морковът се настъргва на ситно ренде.
2. В тенджера леко се загрява зехтинът, сипва се морковът и се задушава за кратко (около 1 минута).
3. Прибавя се нарязаният праз лук и веднага след това се наливат 2 с. л. гореща вода
4. Месото се нарязва на малки парченца и се добавя към зеленчуците.
5. Наливат се около 140 мл вода, поръсва се с нарязан наситно магданоз и по желание се добавя щипка сол.
6. След това се сипва оризът и се вари до готовност.
7. Свареното ястие се пасира леко и е готово за сервиране.


Цитирай

Някъде там на юг...

Мнения: 1 125
 Благодаря Ви! newsm51
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.