Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора


Мнения: 2 072
все ми се пресича тъпата застройка:oops:
кажете как да я направя, вече ми писна, уцелих я само веднъж и аз незнам как Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 4 748
ето този начин действа безотказно.
Цитирай


Мнения: 2 072
благодаря много  bouquet
 малкия като заспи ще я пробвам
Цитирай

в малка спретната къщурка

Мнения: 435
Ето и нещо от мен-яйце и кисело мляко,като изцеждам сок от лимон.Оставям малко да поистине и с бъркане добавям от супата.След това пак с бъркане обратно в супата.Дано ти бъда от полза.Ще опитам и начина на рер-4о.Ето и аз научих нещо ново.  chef  chef               
Цитирай

под голямата лоза

Мнения: 7 727
Аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко  Peace
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 115
Аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко  Peace
и аз без белтъка, но добавям и малко брашно.... в масло запържвам брашното, добавям малко кис. мляко дръпвам от огъня и добавям останалото количество кис. мляко разбито с жълтъка..тогава наливам от бульона на супата и...по познатия начин... Smile
Цитирай

Русе

Мнения: 4 406
Аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко  Peace
и аз така
Цитирай

Sofia

Мнения: 3 743
И аз правя застройка само с жълтък, кисело мляко и малко лимонов сок, понякога слагам и брашно.
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
разбивам едно яйце с малко оцет на око /около 1 с.л./. добавям и малко вода преди да изсипя в супата
« Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 16:17 от herelina »
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
яйцето с оцета не се ли пресича пак
Цитирай


Мнения: 6 461
Жълтък,кисело мляко и 1 лъжичка брашно.
От брашното супата няма да се пресече.
Peace
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
не, не се пресича. става някак по-еднородно, по- рядко.
забравих да кажа, че не варя повече, след като прибавя застройката
Цитирай


Мнения: 701
Застройката трябва да не е много студена когато я добавяш към супата,а самата супа вече да е изключена.Тогава не се пресича.Иначе я правя от яйце и прясно мляко.
Цитирай


Мнения: 2 072
най-после стана Crazy
много ви благодаря
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Жълтък,кисело мляко и 1 лъжичка брашно.
От брашното супата няма да се пресече.
Peace

И аз така я правя!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора