Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 ян. 2007, 14:02 ч.

Дайте идеи за акула?

  • 1 875
  • 5
  •   1
Отговори
  • Istanbul
  • Мнения: 247
Днес купих за пръв път акула...яла съм в рибни ресторанти и много ми хареса,но как да я приготвя в домашни условия?Мисля да я панирам ,но се чудя дали не трябва нещо предварително да направя?Ако някоя от вас е пробвала,ще и бъда благодарна да сподели.

# 1
  • София
  • Мнения: 3 634
Аз слагам в панировката бира - много хубаво става.

# 2
  • Балчик
  • Мнения: 7 211
Много обичам акула и я правя само панирана. Нарязваш я на парчета, панираш и пържиш. Това е , нищо друго предварително. Става перфектно. Аз лично я панирам в яйце/брашно/яйце.

# 3
  • София
  • Мнения: 22 409
Предпочитам я само панирана  Peace

# 4
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Аз пък я нареждам в тавичката и заливам със сос от 1 малка заквасена сметана с 4-5 супени лъжици кетчуп. Отгоре настъргвам кашкавал и пека 30 мин. Става супер!

# 5
  • София
  • Мнения: 3 447
Мъжът ми я панира, като в мазнината за пържене пуска малко розмарин и чесън. После в същата мазнина изпържва 1-2 банана за гарнитура  Crazy Звучи отвратително, но всъщност е много интересна комбинация, ако си падаш по солено-сладки съчетания.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт