Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Istanbul

Мнения: 247
Днес купих за пръв път акула...яла съм в рибни ресторанти и много ми хареса,но как да я приготвя в домашни условия?Мисля да я панирам ,но се чудя дали не трябва нещо предварително да направя?Ако някоя от вас е пробвала,ще и бъда благодарна да сподели.
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Аз слагам в панировката бира - много хубаво става.
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 068
Много обичам акула и я правя само панирана. Нарязваш я на парчета, панираш и пържиш. Това е , нищо друго предварително. Става перфектно. Аз лично я панирам в яйце/брашно/яйце.
Цитирай

София

Мнения: 19 779
Предпочитам я само панирана  Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Аз пък я нареждам в тавичката и заливам със сос от 1 малка заквасена сметана с 4-5 супени лъжици кетчуп. Отгоре настъргвам кашкавал и пека 30 мин. Става супер!
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Мъжът ми я панира, като в мазнината за пържене пуска малко розмарин и чесън. После в същата мазнина изпържва 1-2 банана за гарнитура  Crazy Звучи отвратително, но всъщност е много интересна комбинация, ако си падаш по солено-сладки съчетания.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.