Може ли да ми кажете определение за полумасивна постройка? Прерових уеб-а с Гугъл, но нищо не открих. Трябва да декларирам пред данъчните едноетажна вила от тухла, таван - греди и дъски под керемидите. Сградата е пред разпад, но баба ми навремето я е декларирала като масивна постройка. Как да определя какъв вид е?
По спомен - в имотната декларация пишеше по какво се квалифицират видовете постройки. Повечето масивни къщи са с дъски и греди под керемидите или циглите. Таванът на плоча ли е или на гредоред?
Гредоред. В декларацията по чл. 14 от ЗМДТ за облагане с данък върху недвижимите имоти не пише как се определят. Навремето са били декларирани като масивни заедно с външната тоалетна, която също е отделна постройка. Досмешава ме като си помисля - масивна постройка - тоалетна )))))))))) Не знам как да се обоснова да я обявя нито като масивна, нито полумасивна.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.