Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 ян. 2007, 20:32 ч.

Дайте идея за шоколад???

  • 3 903
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 403
Мами имам много шоколад. Дайте някоя рецепта да направя нещо. Да го разтопя и нещо да забъркам, ама нещо немога да го измисля newsm78 Така, 4е 4акам да помагате Hug

# 1
  • в шоки-land
  • Мнения: 3 762
колко много  Wink?
мога да ти помогна при папането Grinning

това беше на шега Blush....не се стьрпях, като видях думата "шоколад" Blush

# 2
# 3
  • Емаесесаесесапипиа
  • Мнения: 484
Cookies 
1 ч. ч. захар, 1/2 ч.ч кафява захар (няма проблем да  я замениш с бяла, ако нямаш), 1 ч.ч. разтопено на стайна температура масло или маргарин, 2 яйца, 1 ванилия, 2 1/4 брашно, 1/2 ч.л сол, 1 ч. л. сода, 340 г шоколад нарязан на ситни парченца (не рендосан, а нарязан с нож),
Всичко се обърква до много меко тесто, от което с лъжица се слага в тава (аз слагам отдолу хартия за печене) и се пече на загрята средна фурна до порозовяване около 5-10 минути.

Това е любимата ми рецепта за сладки, защото стават много бързо (без да се налага да се точи тесто), а са винаги с отличен резултат. Аз обикновено слагам само два шоколада за горната доза, защото 340 г ми идва твърде много (а и твърде скъпо).

# 4
  • Мнения: 1 403
Е.. мами много ви благодаря  Hug
amei Заповядай ще ти остъпя едната кутийка   love001

Май ще направя рецептата на  fapua   4е най лесни4ко ми се вижда  newsm62
 fapua   А на колко градуса пе4еш?

# 5
  • UK/София
  • Мнения: 7 671
Шоколадови кокоски-рецептата я има в готварската книга на подфорума.Много са вкусни Peace

# 6
  • Емаесесаесесапипиа
  • Мнения: 484
Май ще направя рецептата на  fapua   4е най лесни4ко ми се вижда  newsm62
 fapua   А на колко градуса пе4еш?

150-200 градуса. Първата тава се изпича най-бавно, но като се загрее фурната се жарват доста бързо, така че трябва да се внимава да се извадят на време (при порозовяване и докато са още леко меки, като изстинат тогава се втвърдяват и стават хрупкави).

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт