Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 6 167
не работи търсачката да видя рецепта за сос бешамел  Sad
въпросът ми е: на 1л мляко колко с.л брашно се слагат?
  bouquet
Цитирай


Мнения: 6 095
не ползвам точни мерки /освен за сладкиши/ но мисля че правилото е една супена лъжица на една чаша, следователно 4 супени лъжици, с връх разбира се
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Ами Уриел е отговорила, и аз така мисля, че беше, макар че го правя на око.
Цитирай

Варна

Мнения: 2 410
Момичета, а какво правите, ако Ви се пресече млякото, докато правите бешамела?! Моето се пресече и сгъстих с допълнително брашно - не е същият вкус, но не ми се хвърляха 200 г гъби и 200 г пилешко. Получи се интересно. Вие как се справяте?!
Цитирай


Мнения: 6 095
не ми се е случвало. купувам мляко на което пише UHT  - и нямам проблеми
Цитирай


Мнения: 6 461

  chef

сос бешамел
Сос бешамел
Сос бешамел
Бял сос бешамел
Цитирай


Мнения: 6 461
Момичета, а какво правите, ако Ви се пресече млякото, докато правите бешамела?! Моето се пресече и сгъстих с допълнително брашно - не е същият вкус, но не ми се хвърляха 200 г гъби и 200 г пилешко. Получи се интересно. Вие как се справяте?!
Не ми се е случвало до сега да ми се пресече млякото когато приготвям соса.
Не знам защо така се е получило при теб... newsm78... Thinking
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 116
Ето и от мен. Smile
Цитирай

Варна

Мнения: 2 410
На мен млякото ми беше студено и явно затова се пресече, но сгъстих с допълнително брашно, добавих още запържени гъби и настърган кашкавал - мъжо ме събуди за да ми каже колко вкусно е било
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.