Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 ян. 2007, 12:23 ч.

сос бешамел

  • 1 809
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 6 167
не работи търсачката да видя рецепта за сос бешамел  Sad
въпросът ми е: на 1л мляко колко с.л брашно се слагат?
  bouquet

# 1
  • Мнения: 7 543
не ползвам точни мерки /освен за сладкиши/ но мисля че правилото е една супена лъжица на една чаша, следователно 4 супени лъжици, с връх разбира се

# 2
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 283
Ами Уриел е отговорила, и аз така мисля, че беше, макар че го правя на око.

# 3
  • Варна
  • Мнения: 2 410
Момичета, а какво правите, ако Ви се пресече млякото, докато правите бешамела?! Моето се пресече и сгъстих с допълнително брашно - не е същият вкус, но не ми се хвърляха 200 г гъби и 200 г пилешко. Получи се интересно. Вие как се справяте?!

# 4
  • Мнения: 7 543
не ми се е случвало. купувам мляко на което пише UHT  - и нямам проблеми

# 5
# 6
  • Мнения: 6 461
Момичета, а какво правите, ако Ви се пресече млякото, докато правите бешамела?! Моето се пресече и сгъстих с допълнително брашно - не е същият вкус, но не ми се хвърляха 200 г гъби и 200 г пилешко. Получи се интересно. Вие как се справяте?!
Не ми се е случвало до сега да ми се пресече млякото когато приготвям соса.
Не знам защо така се е получило при теб... newsm78... Thinking

# 7
# 8
  • Варна
  • Мнения: 2 410
На мен млякото ми беше студено и явно затова се пресече, но сгъстих с допълнително брашно, добавих още запържени гъби и настърган кашкавал - мъжо ме събуди за да ми каже колко вкусно е било

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт