Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 ян. 2007, 17:42 ч.

Черен боб, как...

  • 2 472
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 403
Мами имам една торби4ка с 4ерен боб, тоет мисля 4е така се казва. Като зелен фасул е  само, 4е доста по едър. Знаете ли как да го приготвя, и доста време ли трябва да ври newsm78

# 1
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Ако не си намерила решение до сега, ти предлагам следното:
В тенджера запържваш лук, добавяш червен пипер и заливаш с вода, в която   цопваш твоята торбичка черен боб /бакла/. При всички случаи баклата не трябва да стърчи, т. е. да бъде облята, но без излишна вода, че да не заприлича на супа. Като почти е увряла баклата, добавяш няколко скилидки чесън и най-накрая копър и  брашно за нужната гъстота. Това ми е любимо ядене, а ако има и ярешко или агнешко към него,  мммммммммммммм[smilie=smile3508.gif]

# 2
  • Мнения: 119
Става на супичка също, аз много я обичам, а варианта на арина никак не е за пренебрегване  Peace



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт