Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 ян. 2007, 18:13 ч.
  • Преглеждания  407  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 030
Каква мазнина слагате в зеленчуковите пюрета и кога я слагате - при варенето или при пасирането им newsm78

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 2 889
Добавям зехтин към зеленчуковите пюрета при пасирането им.

# 2
  • Варна/София
  • Мнения: 1 761
Слагам захтин или краве масло , при пасирането Peace

# 3
  • Варна
  • Мнения: 959
Слагам захтин или краве масло , при пасирането Peace
И аз така Peace

# 4
  • софия
  • Мнения: 209
По принцип се слага малко зехтин (чист) докато се пасира, само дето на нас не ни харесват домашните пюрета Thinking

# 5
  • Stara Zagora, Bulgaria
  • Мнения: 1 186
Слагам зехтин в пюретата при пасирането а понякога замествам с масло  Peace

# 6
  • София
  • Мнения: 534
Масло или зехтин при пасирането.

# 7
  • Бургас
  • Мнения: 9 335
Аз добавям преди папане,защото правя повече бурканчета и замразявам.

# 8
  • Германия
  • Мнения: 649
Слагам захтин или краве масло , при пасирането Peace

 Peace и аз така правех, сега вече яде от нашите манджи

# 9
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Масло или зехтин при пасирането.
И аз.

# 10
  • Между гори и планини
  • Мнения: 4 150
Аз добавям само АМ, нито краве масло, нито зехтин. Мисля, че АМ му е достатъчен.

# 11
  • София
  • Мнения: 6 164
Зехтин.

# 12
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
Краве масло при пасирането.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт