Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плевен

Мнения: 23
Не я намерих никъде тази рецепта, ако я има се извинявам предварително ама нали си недовиждам  Embarassed

Продукти
 - 4 пилешки пържоли от гърдите на пилето
 - Топено сирене - аз използвам от тези които са разделени на триъгълничета - по ч триъгълниче за пържолка
 - малко гъбки
 - Сметанов сос - след като направих цялата кухня в олио вече си взимам готов и не се опитвам да правя сама

Начин на приготвяне
Пържолите се разрязват на две и се разчукват много хубаво да станат тънички. Пълнат се с топено сирене и гъби, след това се овалват в брашно хубаво за да прилепнат и да не се разтече сиренето в тигана.
В тигана се слага малко олио (да не покрива цялата пържола, а да е горе долу до средата и, значи 3-4 милиметра). Пържолите се изпържват хубаво, леко златисти да станат. След това се прави сметановият сос, както казах аз предпочитам готов, но който може ще си направи. Като стане соса готовите пържоли се слагат да поврат малко в него за да станат по сочни.

Надявам се да сте ме разбрали, че аз малко не мога да обяснявам  Embarassed Smile
Много е просто и лесно изпълнението, а е страшно вкусно  Rolling Eyes .
Цитирай

Плевен

Мнения: 23
Аз съм голям заплес Embarassed
Те пържолите не е задължително да са 4, аз съм написала 4 защото ние сме 4-ма, ама те са си колкото са хората.  Embarassed  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 47
сметановият сос как го правиш? Mr. Green
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
сметановият сос как го правиш? Mr. Green
И аз питам!
Цитирай

Плевен

Мнения: 23
Продават готов по магазините дето само го разтваряш.
аз само един път се опитах да направя и опръсках цялата кухня с олио  Embarassed
а иначе се прави с бяло вино, сметана и брашно
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.