Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 157
моля за мнения защото се двоумя коя е по-добра

# 1
  • Мнения: 638
Симеоново е по-добра! Каката беше в драгалевската и когато я приеха бях много щастлива, защото се местихме посред зима - февруари месец -  и директорката я прие без проблеми във втора група. По-късно видях незаинтересовани учителки, лоша материална база, мноооого сладки и гадни десерти за закуска, децата спяха на широко отворени прозорци в най-големия студ, без възглавници, с по едно тънко одеалце . Мойта щерка не спеше и казваше, че винаги са и ледени краката и затова не може да спи. Занесохме си и завивка и възглавница и скоро след това ни ги върнаха "защото от ХЕИ не давали". За трите години там не видях нито едно тържество за дядо Коледа или за осми март! Никаква инициативност по отношение на начините за набиране на средства за подобряване на базата - чакат ей тъй някой да дойде и да им даде. Като влезе в предучилищна група по случайност ми се наложи да си прибера детето на обят и останах изумена от условията в който се гледаха децата - отзад в бивш склад, тясно, студено тъмно... #Cussing out .След оплакването в Хеи ми казаха, че така не се правело щото видите ли сега две учителки щели да идат на борсата като закрият предучилищната група.  Трябвало да ги предупредя първо ...Бързо се намериха пари за реконструкция на помещението плюс още две помещения за да стане една по-човешка обстановка.
Сега малката е в яслата в Симеоново - огромна разлика! Иди на място и помоли да погледнеш в групите и в двете градини и ще се убедиш сама. Другият ми мотив против Драгалевската е една сестра от яслената група - мисля, че се казва Юлия ( дано не греша) , която лично аз съм виждала да пердаши през лицето бебоците. Дори и коментарите на колегите й в цялата градина и кухна са "добре ги гледат, само дето въпросната е по-строга" #Crazy С две ръце - Симеоновската е по-добра!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт