Здравейте мами! Благодаря ви за инфото, което откривам тук за кърмаческата стачка и подобни проблеми с отказ от сучене на малките бебоци! Много ме насърчихте и окуражихте да продължа с огромния си ентусиазъм в кърменето!
От няколко дни ме мъчи един въпрос. Моят бебчо от 3-4 дена вечер не желае да суче и започва писклив и жален плач   Sad От 1.01.07 е в четвърти месец и досега похапва предобре - обилно и често, а аз с удоволствие му угаждам  Wink , просто защото почувствах онова страхотно чувство от кърменето...Та да се върна на темата  Rolling Eyes Все пак се уморява и похапва, после през нощта пак хапва 2-3 пъти. Има слюнкоотделяне и си пъха ръчичките в устата. От това се чудя дали не се подготвят венците  Thinking. Ако е това, моля ви, кажете ми така ли ще е докато изникнат зъбките, които го мъчат, или стачката може да приключи и по-рано?
Давам си сметка, че вие не можете да сте пророци и че въпросът ми е малко от такова естество, но все пак ще се радвам на мнения от преживели стачката мами...
Приятна вечер на всички ви,
..... малкият Стоянчо сега спинка сладко сладко...за тази вечер неговото "страшно"отмина ooooh!