Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 ян. 2007, 16:24 ч.

Ябълков пай ( на Морена)

  • 1 126
  • 7
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 4 292
Бързо, лесно и многоо вкусно  Hug
Опитайте Peace
Рецептата я взех от http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=110.msg7002#msg7002

Поздравления Морена   bouquet

# 1
  • Мнения: 4 380
Този пай се нарича "ЩРУДЕЛ"- най-обикновен класически щрудел, с авторството на чиято рецепта Морена няма нищо общо.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 4 292
Не пуснах темата, за да се пишат злобни подмятания от този сорт  Naughty
Направих го, вкусно е, който иска да опита  Peace

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 11 716
Радина, радвам се, че ви е харесал. Hug

# 4
  • Мнения: 4 380
Не пуснах темата, за да се пишат злобни подмятания от този сорт  Naughty
Направих го, вкусно е, който иска да опита  Peace

Извинявай, но тема с подобно заглавие не може да не е обект на подмятания. Laughing Това НЕ Е ПАЙ! Първо. И второ, Морена не е автор. И не на последно място, това е известна рецепта- нищо ново, за да предизвиква подобни възхищения и откриване на нова тема с възхвали.
По времето на родителите ти най-вероятно, този т. нар. "пай" се е продавал във всяко училищно павилионче с название "баница с ябълка". Сега на мода са май по-американски думички. Laughing

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 267
xenia, хайде престани де! Това си е пая на Морена и толкова.........
Като не ти харесва името, не го прави - никой не те кара насила!

# 6
  • Мнения: 10 067
Този пай се нарича "ЩРУДЕЛ"- най-обикновен класически щрудел, с авторството на чиято рецепта Морена няма нищо общо.

Извинявай, но на щрудела едва ли се задушават ябълките на кубчета със захарта. Слагат се настъргани, смесени или не с галета, захар, ванилия или канела. На Морена паят е по-различен  и на вкус и на вид. Опитай го, няма да съжаляваш. Нищо, че ти прилича на щрудел.

# 7
  • София
  • Мнения: 21 936
Точно на Морена си е:  Peace
Цитат
Измишльотих си го( пайчето) на момента и на място.
За което шапка и свалям - и аз правя разни неща всеизвестни, но когато искам наистина да се получи - винаги отварям да погледна и на Морена рецептите.
На мнение съм, че рецептата върви с автора.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт