Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 ян. 2007, 18:41 ч.

Лесен специалитет с кайма и топено сирене!

  • 23 898
  • 73
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 474


Както винаги лесно и бързо е Laughing

400 гр. кайма  ( аз ползвах едно пакетче "Тандем" )може и повече , но ще увеличите продуктите)
2-3 кисели краставички
половин саламче топено сирене
1 филия хляб
1 яйце за каймата и 3 или 4 яйца за отгоре
чубрица,сол,кимион,чесън на прах



Омесвате каймата (краставичките и топ . сирене на малки кубчета нарязани) и разстилате в намаслена тава около 1,5 см. дебелина. Ако ще слагате яйца направете с пръсти леки вдлъбнатини за яйцата  . Печете на 220 градуса 30 минути.


След това чуквате по едно яйце във вдлъбнатинките , които сте направили предварително и печете още 5 мин. до готовност на яйцата.



Препоръчвам ви да го приготвяте преди самото ядене  Crazy

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 22:25 от Leo*

# 1
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Лео, пак и отново поздравления!  smile3501

# 2
  • София
  • Мнения: 22 379
Лео  Grinning, мила чудесата ти край нямат. Hug
Ще го направя, разбира се.  bouquet

# 3
  • Мнения: 13 892
А какво ще стане, ако каймата не е Тандем?  newsm78

# 4
  • Мнения: 7 474
А какво ще стане, ако каймата не е Тандем?  newsm78

Става с всякаква аз просто такава ползвам  Laughing

# 5
  • София- павлово
  • Мнения: 2 597
Лео   bouquet ето какво ще правя утре

# 6
  • Мнения: 13 892
Ами ползвай си я, аз пък карам на домашна.  smile3534

ПП Поне плащат ли добре за скритата реклама?  newsm53 newsm47

ПП А сиренцето - коя марка, а?   smile3533

# 7
  • Мнения: 7 474
 smile3534  Money Money Плащат , плащат  Mr. Green
А за сиренцето още не са превели паричките  Mr. Green  newsm47

# 8
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 418
Мерси за идейката!

# 9
  • София
  • Мнения: 1 680
благодарско
  bouquet

# 10
 PeaceЗадължително ще се пробва

# 11
  • край морския бряг
  • Мнения: 506
Мерси, още днес ще го направя!

# 12
  • Мнения: 194
leo благодаря   Hug от семеиството ми за стахотната рецепта

# 13
  • под кривата круша
  • Мнения: 126
Кака ти Сийка защо е вечно заядлива?

# 14
  • Тук-там
  • Мнения: 983
Лео, рецептите ти са направо.................... newsm74

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт