Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 ян. 2007, 17:45 ч.
  • Преглеждания  371  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София/Варна/Стокхолм
  • Мнения: 1 896
Здравейте!
Преди малко мариновах едни филета от сьомга в малко лимонов сок, зехтин и бяло вино с идеята да ги пека довечера, но се оказа, че ще трябва да излезем днес и се чудя ако ги оставя така в хладилника до утре вечер дали ще им стане нещо?
Рибата беше вакумирана, замразена - това за протокола.
Аз си мисля, че би трябвало да станат даже по-хубави, но все пак да се посъветвам, че да не изтръшкам семейството.

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 355
Нищо няма да им стане-ще станат по-хубави със сигурност! Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 3 447
По-хубави ще станат  Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 21 435
Нищо им няма - ние редорно го правим този номер, защото така стават по-хубави.  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт