Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 ян. 2007, 23:41 ч.
  • Преглеждания  403  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Съседка на Карлсон, а иначе почти на плажа
  • Мнения: 272
Мами-кулинарки, имам следната бърза питанка -  като се приготвя нещо със сода бикарбонат, фурната трябва ли да е студена или може  да е и затоплена? Всъщност има ли значение?
Мерси предварително  bouquet

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 548
Няма значение  Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 21 244
Няма значение, но според мен е по-добре  /за печивото/  да е загрята /освен, ако съдът е такъв, че се изисква да е студена/

# 3
 Peace И аз сам на същото мнение
Няма значение, но според мен е по-добре  /за печивото/  да е загрята /освен, ако съдът е такъв, че се изисква да е студена/

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 260
Според мен трябва да е загрята. Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт