Един въпрос за сода бикарбонат ме мъчи

  • 548
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 272
Мами-кулинарки, имам следната бърза питанка -  като се приготвя нещо със сода бикарбонат, фурната трябва ли да е студена или може  да е и затоплена? Всъщност има ли значение?
Мерси предварително  bouquet

# 1
  • Мнения: 2 550
Няма значение  Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 35 893
Няма значение, но според мен е по-добре  /за печивото/  да е загрята /освен, ако съдът е такъв, че се изисква да е студена/

# 3
 Peace И аз сам на същото мнение
Няма значение, но според мен е по-добре  /за печивото/  да е загрята /освен, ако съдът е такъв, че се изисква да е студена/

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 260
Според мен трябва да е загрята. Hug

Общи условия

Активация на акаунт