Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 ян. 2007, 22:23 ч.
  • Преглеждания  14 092  Мнения  19  Онлайн  1
Отговори
  • пазарджик
  • Мнения: 127
пилето се пече както обикновено и малко преди да започне да се зачервява се исипва сосчето, което представлявя една габена крем супа, разтворена не в 1 литър вода, а в около 600 мл.Вкуса, който придава е невероятен и месцето става много сочно. Peace

Реклама
# 1
  • под голямата лоза
  • Мнения: 7 724
Благодаря, че сподели   bouquet

# 2
  • София
  • Мнения: 21 244
Ще опитам, мерси   bouquet

# 3
  • Мнения: 5 805
Да става много вкусно Peace.Правих преди време кюфтета на фурна(на sneji рецептата),и добавих суха гъбена крем супа, но с по-малко вода.Стана много вкусен сос.Сигурно ще е подходящо и за пържоли. Crazy

# 4
Petiv 2 ,Ванчето  благодаря за идеята!Ще пробвам и аз Peace

# 5
  • там от където съм
  • Мнения: 1 074
И аз мисля да се изпробвам,мъжа ми и без това си пада по такива сосчета!Мерси!

# 6
  • Мнения: 502
Става супер с гъбената крем супа.

# 7
  • гр.Кърджали
  • Мнения: 5
Днес пробвах твоето пиленце.Ммммммм страхотно е. Благодаря за идеята.Поздравявам те!

# 8
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 417
Много идейно.   bouquet

# 9
  • София
  • Мнения: 444
Аз правя гъбен сос за поливане на различни меса - задушавам гъби в малко месо и изсипвам едно пакетче гъбена крем супа и малко водичка на око да стане гъсто сосче !!!Обикновено пържа пържолка и заливам

# 10
  • някъде там
  • Мнения: 1 430
точно това търсех хем различно и лесно и бързо, утре ще я пробвам  Peace

# 11
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Звучи много лесно и вкусно,ще се пробва,благодаря че сподели идеята. Hug

# 12
  • В града на хумора...
  • Мнения: 604
Да , с пържоли на фурна съм пробвала този вариант , сигурно и с пиленце ще стане вкусничко . Мерси   bouquet

# 13
  • София
  • Мнения: 266
И аз ще опитам!!!!!!

# 14
  • Torrevieja,España
  • Мнения: 1 505
Някой може ли да сподели как се прави гъбен сос,защото не ми се иска да купувам от готовите супи,не ги харесваме.Иска ми се да опитам да си направя,но не знам как се прави,с пресни печурки да е.Благодаря много.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт