Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

варна

Мнения: 220
Свински пържоли без кост се начукват много на тънко.Нареждатсе в тава,отгоре се нареждат    на колелца лук  върху него пак на колелца варени моркови.Разбърква се майонеза със ситно настърган кашкавал-за средно голама тава 2кутии майонеза и около200-300гр кашкавал.        Посипва се върху пържолите 1-2пръста да се покрият исе пекат на около 180градуса около 30-40минути със нож се проверяват пържолите дали са готови.Може да се направи със пилешки  пържоли или със филе от бяла риба
Цитирай


Мнения: 649
Ще го прабвам с риба, правила съм и друг път с майонеза и картофи и беше вкусно. Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.