Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 14 ян. 2007, 02:26 ч.
  • Преглеждания  2 323  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • варна
  • Мнения: 220
Свински пържоли без кост се начукват много на тънко.Нареждатсе в тава,отгоре се нареждат    на колелца лук  върху него пак на колелца варени моркови.Разбърква се майонеза със ситно настърган кашкавал-за средно голама тава 2кутии майонеза и около200-300гр кашкавал.        Посипва се върху пържолите 1-2пръста да се покрият исе пекат на около 180градуса около 30-40минути със нож се проверяват пържолите дали са готови.Може да се направи със пилешки  пържоли или със филе от бяла риба

Реклама
# 1
  • Мнения: 649
Ще го прабвам с риба, правила съм и друг път с майонеза и картофи и беше вкусно. Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт