Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 ян. 2007, 13:23 ч.

за рецептите от "перфектната вечеря" по GTV

  • 10 210
  • 38
  •   1
Отговори
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Темата за "Време за готвене" ме подсети да ви питам гледате ли това предаване и записвате ли си рецептите.
Тази седмица ми хареса лимоновият мус от вторник и гуакамоле-то, но не знам рецептите им.
Ако можете, помагайте.
И ако ви харесва нещо друго от това предаване, давайте рецептите.

# 1
  • Мнения: 386
Предаването е страхотно,става ми вече любимо.На мен ми хареса брюлето на Ани.Пилето на Иван и коктейла му от морски дарове,а също и тортата,той се справи много добре и незнам защо получи толкова ниски оценки.Незнам защо не публикуват всички рецепти,във сайта им.

# 2
  • Gabrowo->Sofia
  • Мнения: 1 432
Ами и на мен не ми харесва, че не публикуват рецептите, ама на! Намерих една за гуакамоле тук. http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%93&id=393

И на мен ми хареса тортата на Иван. Не си я записах, но ще пробвам някой ден да я догодя.

# 3
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Сметанова торта - Иван
4 пакета котешки езичета се потапят в прясно мляко и се редят в тортена форма.
Върху тях се изсипват:
маслен крем - 4 жълтъка, 125 грама краве масло, 1 кафена чашка захар и 2 супени лъжици какао.
сметанов крем: 2 заквасени сметани се разбиват с 2 кафени чашки захар, отделно се разбиват 4-те белтъка с 4 с.л. захар на сняг. Белтъците и сметаната се смесват и се изсипват върху масления крем.
украса-по желание.
Според Иван тортата трябва да престои 48 часа.

# 4
  • Gabrowo->Sofia
  • Мнения: 1 432
doraan, благодаря.

# 5
  • все тук
  • Мнения: 1 634
За нищо. Като я направиш, да почерпиш! Simple Smile

# 6
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Момичета, снощи не можах да гледам - имаше ли епизод от поредицата?
Кажете кои са тази седмица участниците и какво ще готвят?

# 7
  • Мнения: 419
В колко часа започва това предаване  Blush

# 8
# 9
  • все тук
  • Мнения: 1 634
В колко часа започва това предаване  Blush
18.30 до 19.15 всяка делнична вечер.

# 10
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Тази седмица нещо не ми харесват рецептите и участниците. Какво ще кажете вие? Нещо направи ли ви впечатление?
А и самото снимане не предоставя възможност да се види всичко при подготовката на ястията.

# 11
  • Мнения: 31
 Simple Smile И аз съм на същото мнение. Снощи правиха тиквеник, но не дадоха нищо конкретно за неговото приготвяне .

# 12
  • Мнения: 554
Гледах предаването преди празниците. Сещам се за Пиле по аржентински:
4 пил. бутчета се подреждат в йена. Покриват се с лук нарязан на колелца (избират се по големи глави лук). Поръсва се черен пипер. Върху лука се маже майонеза, поръсва се с кашкавал. Слага се капака на йената и се пече около 40-50 мин,.
Отзивите бяха много добри, мисля скоро да пробвам!

# 13
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Dreams, и аз ще го пробвам - изглежда ми лесно за изпълнение!

# 14
  • София
  • Мнения: 179
Темата за "Време за готвене" ме подсети да ви питам гледате ли това предаване и записвате ли си рецептите.
Тази седмица ми хареса лимоновият мус от вторник и гуакамоле-то, но не знам рецептите им.
Ако можете, помагайте.
И ако ви харесва нещо друго от това предаване, давайте рецептите.

Ето ти и една рецепта, която имам записана за гуакамоле. Мисля, че е напълно автентична, но не съм си записала източника. Да ми прости автора, който я е публикувал в български нет
 
"GUACAMOLE DIP
Продукти:
2-3 броя авокадо - чистени от костилките и обелени
1 малък лук
2 с. л. лимонов сок
1 средно голям домат,обелен,почистен от семките и ситно нарязан
сол и чер пипер
2 скилидки чесън
1 малка прясна люта чушка

Приготвяне:
Авокадото се нарязва на парчета, лука се накълцва на ситно, пиперката се изчиства от семената и се нарязва на ситно, чесъна се смачква и всичко това се поставя в кухненския комбайн и се разбива.
Когато стане на гладка смес се изсипва в купа, добавя се домата, подправя се със сол, черен пипер и лимонов сок на вкус.
Много е хубаво с препечени филийки или чеснов хляб"

Лично аз не съм то правила, все се каня да го опитам ...

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт