Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 ян. 2007, 08:42 ч.
  • Преглеждания  455  Мнения  13  Онлайн  1
Отговори
Здравейте! Използвате ли за приготвяне на храна на малките замразен спанак? Можете ли да им кажете какво и как приготвяте с него, защото при мен все не се получава нещо newsm78

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 15:43 от Vivi

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 344
Използвала съм замразен спанак, когато приготвях зеленчуковите пюрета. Слагах го за 10-15 минути в другите врящи зеленчуци и след това пасирах.

# 2
  • ДОБРИЧ
  • Мнения: 101
Ние ядем и замразен и пресен спанак.Ако е пресен го попорвам за 5 мин. нарязвам го на много ситно и го прибавям към сварен ориз или със картофи. Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 2 883
Използвала съм замразен спанак, когато приготвях зеленчуковите пюрета. Слагах го за 10-15 минути в другите врящи зеленчуци и след това пасирах.

И аз по същия начин.

# 4
  • Мнения: 2 938
в йенска със заливка от яйце и сирене!

# 5
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Използвам, да.
Или го варя с други зеленчуци, пресни или пак замразени, все тая. Слагам ги във вода и малко зехтин, него, картофи, моркови, броколи, карфиол... каквото имам за момента, сварявам и после пасирам и готово.
Или го варя само него, добавям малко грис, сирене и масло и става спаначена каша със сирене, много е вкусна. Лесно е. Успех!

# 6
  • Варна
  • Мнения: 67
Аз използвам замразен спанак за пюретата на малкия, правя му спанак с ориз и пилешко месо. Използвам и замразен грах и броколи....не се притеснявай от замразените зеленчуци стига да са подходящи за възрастта..действаи смело Simple Smile

# 7
  • Варна
  • Мнения: 361
Използвала съм замразен спанак, когато приготвях зеленчуковите пюрета. Слагах го за 10-15 минути в другите врящи зеленчуци и след това пасирах.
Peace

# 8
  • Atlanta ,USA
  • Мнения: 2 850
Купувам замразени зеленчуци и спанак на Бондюел .Варя около 10-15 минути и пасирам .

# 9
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Само замразен използвам, защото нямам нерви да чистя и режа пресен.Малкия много обича всякакви манджи със спанак, но най-вече с агнешко.И като сложиш джожан към края на готвенето, става невероятно вкусно.

# 10
  • Stara Zagora, Bulgaria
  • Мнения: 1 186
Купувам замразени зеленчуци и спанак на Бондюел .Варя около 10-15 минути и пасирам .
Така процедирам и аз Peace....Само на БОНДУЕЛ използвам от замръзените зеленчуци Peace
Аз до сега съм го правила на пюре с картоф и морков или с ориз и малко магданоз...но сега като чета по нагоре написаното ме досетиха за варианти със други зеленчуци Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 1 227
Някъде четох, че пресните зелени зеленчуци, трябва да се потопят в студена вода за около 15 мин, за да паднат нитратите. Вярно ли е това? И въобще падат ли?

# 12
  • София
  • Мнения: 3 785
Замразени зеленчуци започнах да ползвам след 9 месец някъде.Преди това давах само готови пюрета Peace

# 13
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Някъде четох, че пресните зелени зеленчуци, трябва да се потопят в студена вода за около 15 мин, за да паднат нитратите. Вярно ли е това? И въобще падат ли?

Вярно е. Падат, ако са нитратни, да. И не зелените само, а всички. Особено моркови например. Обелени, нарязани на големи парчета, потопени в голямо количество студена вода за поне 20 мин  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт