Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 ян. 2007, 15:03 ч.
  • Преглеждания  1 296  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • близо до Витоша
  • Мнения: 4 053
...та кажете ми драги кулинарки,какво да направя с това мляно месо,
но само да не бъдат кюфтета newsm78
давайте идей Hug

Реклама
# 1
  • New Zealand
  • Мнения: 5 184
Не съм ползвала такова, но си мисля, 4е ще може да се сготви вси4ко, за което ползваш кайма - мусака, спагети, супа топ4ета ...

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 867
Ето една рецепта от мен!
Овкусяваш пилешкото с черен пирер, сол.
Приготвяш си картофено пюре и в дълбока намазнена тавичка редиш първи ред-картофено пюре, втори ред пилешко месо, отгоре топено сирене и кисели краставички. и завършваш пак с пилешко.
 Слагаш във фурната да се пече, непосредствено преди да извадиш ръсиш с кашкавал.
 Ако нямаш топено сирене и краставички става и без тях супер вкусно!

# 3
  • софия
  • Мнения: 245
първо за това се сетих,можеш да направиш нещо като дроб сърма-с гъбки и ориз,става хубаво,другото за което се сещам е мусака както с обикновена кайма,но нещо не ми се връзва като вкус как ще стане

# 4
  • близо до Витоша
  • Мнения: 4 053
Ето една рецепта от мен!
Овкусяваш пилешкото с черен пирер, сол.
Приготвяш си картофено пюре и в дълбока намазнена тавичка редиш първи ред-картофено пюре, втори ред пилешко месо, отгоре топено сирене и кисели краставички. и завършваш пак с пилешко.
 Слагаш във фурната да се пече, непосредствено преди да извадиш ръсиш с кашкавал.
 Ако нямаш топено сирене и краставички става и без тях супер вкусно!

оо,благодаря,
за това не се бях сетила,
нещо като солена торта ще дойде,
ще я направя задължително и ще докладвам Hug

# 5
  • близо до Витоша
  • Мнения: 4 053
първо за това се сетих,можеш да направиш нещо като дроб сърма-с гъбки и ориз,става хубаво,другото за което се сещам е мусака както с обикновена кайма,но нещо не ми се връзва като вкус как ще стане

за дроб сърмата,трябва ли да запържа малко месото с ориза или... newsm78
а мусака съм правила,ама нещо не е така вкусна като истинската,не ни допада като комбинация

# 6
  • софия
  • Мнения: 245
за дроб сърмата,трябва ли да запържа малко месото с ориза или... newsm78
 ами няма да е лошо

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт