Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 600
Как ги приготвяте?
Цитирай

София

Мнения: 19 727
В тиган с капак: малко масло или олио и с малко вода, малко сол може и соев сос, зависи от зеленчуците:
Моркори - само с масло или олио и сол
Царевица със масло, без сол, после се слага.
грах - с масло или олио
Броколи- масло+соев сос
и т.н...

Карфиола и броколито го варя са 2-3 мин. преди да го задуша
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Аз имам приставка за задушаване на зеленчуци и ползвам нея. Слагам я в тенджерката, наливам 2 пръста вода и сипвам зеленчуците (ако са замразени ги сипвам направо без да ги размразявам, ако са пресни ги сварявам малко предварително, тези които се нуждаят от сваряване  Smile), посолявам, и режа парченца масло отгоре им. Слагам капака и чакам да омекнат. След като са готови и ги изсипя в чиния, ги размесвам с една бучка масло и ги ръся със лимонов сок, защото така ги обичаме  Very Happy.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 260
И аз имам решетка за задушаване на зеленчуци и ползвам нея.Слагам само малко вода.След като съм ги сложила в чинията ги посолявам слагам оцет и накрая ги заливам с препържено масло в което съм сложила и галета.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.