«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора
Snoshti misleh da sgotvia svinsko s gabi,no imahme gosti i se razmina, dnes veche triabva da prigitvia neshto ,saprygat mi neshte da sa  sas spageti,a drygo ne mi hrymva    newsm78 ot snoshti ostanaha vareni kartofi
Ako moge daite idei
÷итирай
≈то една рецепта от мен:√ъби в доматен сос                                                                                      500 г гъби
2-3 глави кромид лук
250 г б€ло вино
1/2 чаша олио
дафинов лист
розмарин
2 скилидки чесън
1 суп.л. доматено пюре
сол
пипер на вкус                                                                                                                                          ¬ тенджерата се налива малко вода и се сипва доматеното пюре. ƒобав€ се виното, олиото и се вари на тих огън 10 минути. ƒобав€т се останалите продукти и подправките, разбърква се. «адушава се около 20 минути. ястието се сервира горещо.                                                                —тава лесно и вкусно Hug
÷итирай
Blagodaria ,otivam da gotvia chef
÷итирай

на кой му пука, майна

ћнени€: 5 091
ѕилешки дробчета с гъби
√ъби с ориз
√ъби в масло
Ћазан€ с гъби и кайма
√ювече с гъби
‘рикасе с гъби и пилешко
—пагети с гъби и кайма

«ависи какви продукти имаш  Smile
÷итирай
imam kaima kak se pravi lazania s gabi,mnogo ia obicham,no samo v zavedenie sam  ia  hapvala
÷итирай

¬ъпрос на гледна точка...

ћнени€: 865
—упичка или каша от гъби, ако н€маш друго под ръка. »нъче с месце, каквото и да е ще е още по - добре Laughing Peace
÷итирай

край морски€ бр€г

ћнени€: 506
«адушени свинско, лук и гъби с копър.
√ъбена каша
» в онези домакински торбички за фурна - слагам пилешко, гъбки, картофки, морковче, лук абе каквото се сет€ или имам, малко пикантина и пилешки бульон и задушавам във фурната. —пест€вам си търкане на тави с тези торбички.
÷итирай
Da se pohvalia,vchera sgotvih
≈то една рецепта от мен:√ъби в доматен сос                                                                                      500 г гъби
2-3 глави кромид  ...                                                                                                                                                                        —тава лесно и вкусно Hug
     Saprygat mi beshe ocharovan.  bouquet Shte probvam i drygite recepti molia samo za podrobnosti   
ѕилешки дробчета с гъби

√ъби в масло
Ћазан€ с гъби и кайма
√ювече с гъби
‘рикасе с гъби и пилешко

 Peace
÷итирай
Da se pohvalia,vchera sgotvih
≈то една рецепта от мен:√ъби в доматен сос                                                                                      500 г гъби
2-3 глави кромид  ...                                                                                                                                                                        —тава лесно и вкусно Hug
     Saprygat mi beshe ocharovan.   :bouquet

 ћного се радвам че ви е харесала рецептата newsm44
÷итирай

на 3 градуса от адът

ћнени€: 3 641
1 глава кромит лук
1 тарелка гъби (около 400гр.)
сладка царевица, грах, печен пипер, сирене дунави€, €йца, кашкавал
задушава се ситно нар€зани€ лук, след 2 мин се прибав€т и гъбите - задушава се до готовност
в намаслени гювечета се постав€ грахът, царевицата и нар€зани€ печен пипер, отгоре се постав€т 5-6 кубчета от сиренето дунави€, €йцето и  се настъргва кашкавал
долива се малко вода и се пече на силно загр€та фурна
 bouquet
÷итирай


ћнени€: 311
ћо€та рецепта съм € пускала,но ето € пак.√ъби,картофи и повечко масло се разбъркват,слага се и 1 гъбен бульон и се пече в микрото около 20-30мин.ћного вкусно става.√ъбената супа също ни е любима,особено откакто € прав€ само с масло-вкуса е божествен.
÷итирай

на кой му пука, майна

ћнени€: 5 091
imam kaima kak se pravi lazania s gabi,mnogo ia obicham,no samo v zavedenie sam  ia  hapvala


Ћазан€ с гъби:

 упуваш си кори за лазан€ /гледаш да са готови, да не тр€бва да се бланшират, че ще ти отнеме време/

продукти:
1п.-кори за лазан€
500гр.-кайма
2-големи глави лук
5-6-големи скилидки чесън
400гр.-дом.сок
200гр.-гъби /пр€сни или мариновани/
кашкавал /за настъргване/
топено сирене /пожелание/
олио
подправки-сол, черен пипер, риган, босилек или каквито подправки обичате

«адушаваш лука и чесъна, след това прибав€ш каймата /ко€то предварително си € размачкала с вилица и 1суп.л вода/. –азмачкваш каймата в тигана, заедно с чесъна и лука /както се приготв€ за мусака/.  ато се задуши и каймата, прибав€ш гъбите, които са нар€зани на ситно. Ѕъркаш и чакаш малко да се поомешат вкусовете. ƒобав€ш дом. сока и подправките. ќстав€ш да поизвр€т доматите 6-7мин. Ќо плънката тр€бва да остане сочна.

¬ намазнена тава редиш ред кори, плънка и настъргваш кашкавал /пожелание добав€ш и топено сирене нар€зано на тънки колелца/. » пак ред кори, плънка, настъргваш кашкавал. «авършваш с плънка и отгоре настъргваш кашкавал.

ѕечеш в предварително загр€та фурна на около 250 градуса, около 40мин.  Smile

п.п јко искаш друга рецепта, питай  Smile

 
« ѕоследна редакци€: чт, 18 €ну 2007, 19:40 от doniboni »
÷итирай


ћнени€: 7 473
—упа от гъби http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134182.msg2552842
÷итирай

Seattle

ћнени€: 919
ћо€т мъж много обича гъби
ето две мои много любими рецепти

ѕЋ≈Ў » –ќЋ÷ј

—урови гъби, “иквички, Ћук, ѕилешки филенца, ориз, Ўунка,  ашкавал
¬ърху филенцата се нарежда парченце шунка, нар€заните на тънко гъби и тиквички и по малко ориз. ѕосол€ва се добре. «авиват се на ролца и се слагат в тавичка, на дъното на ко€то е нар€зани€т на ситно лук. Ќапръсква се с олио и се полива с вода. ѕече се докато е готово после отгоре се настъргва кашкавал и се запича още малко, като може да се добави вода.

 –≈ћ —”ѕј  ј–“ќ‘» с √ъби

3-4 картофа, 1 глава лук, 3-4 листа целина, 1 супена лъжица масло, 2 с.л. олио, ¬егета и сол на вкус, 1 чаша пр€сно мл€ко + 2с.л. б€ло брашно
гъби, нар€зани на еди парчета, 1-2л. масло, 1л олио
 
 артофите, лука и целината се задушават с мазнината на слаб огън след което се прибав€  водата и се пасира. ѕрибав€ се мл€кото добре разбъркано с брашното и се бърка посто€нно докато кипне.
ќтделно се задушават гъбите и се прибав€т към супата когато е готова.

Ќад€вам се да ви хареса

÷итирай
 Hug mnogo  blagodaria  Otnovo shte izprobvam recepta ,ama da pitam
samo sas standrtnite gabi li gotvite ili polzvate i drygi.Chyh che ima razlika edni bili po -mazhi newsm78 Imali takova neshto?
Dosega ne sam probvala s drygi,a gi gledam na pazara raznoobrazie
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора