Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 961
Продукти:200-300 грама гъби,топено сирене,кашкавал
Начин на приготвяне:Гъбите се измиват и се поставят в тавичка.Върху тях се слага малко масло или маргарин,топено сирене и се настъргва кашкавал.Поставя се във фурната до запичане на гъбите.
             Добър апетит!  chef
Цитирай

пазарджик

Мнения: 127
често правя тази вкусотия Smile)
Цитирай
 Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
О, да, често го готвя, много е вкусно.
Цитирай


Мнения: 286
Аз ги правя само с топено сирене и чубрица и стават супер!
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
И аз ги харесвам, с две уточнения - махам пънчетата и ги накълцвам наситно и също ги слагам в пълнежа, освен това слагам и по мъничко чесън в гъбката  Peace
Цитирай


Мнения: 4 754
Аз ги пълня с краве масло, топено сирене и чесън .И втори вариант -сол, черен пипер, чесън, галета , зехтин ,магданоз всичко ситно смляно в кухненски робот или с пасатор.Така  пълня корема на кефала или лаврака с тази последната смес и я увивам рибата във фолио ...ммм става мозък.


Цитирай

Варна

Мнения: 67
А аз ги пълня с пънчетата,лук,моркови,шунка - всичко накълцано и задушено в  краве масло,после ги нареждам в тавичка и им сипвам един буркан домати с малко чесън наоколо. eat
Цитирай

Тук-там

Мнения: 983
 newsm10
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.