Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Plovdiv

Мнения: 306
Помагайте , моля ви.Знам , че плънката е от сирене с яйца , но как да ги панирам?Само с брашно или с яйце и галета....? Rolling Eyes Чудя се как ще станат по вкусни?Благодаря ви предварително.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 287
тази тема беше обсъждана вече Wink

http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?t=9395&highlight=%EF%E … 8+%E1%FE%F0%E5%EA

Аз овалвам напълнените пиперки само в брашно и така ги пържа. В сместа за плънката слагам - яйце, сирене, кашкавал, 1-2 с.л. салца, магданоз.
Но често и експериментирам с различни допълнения Wink
Цитирай

Plovdiv

Мнения: 306
Ами помня , че е коментирана , ама като не се справих с търсачката Embarassed
Цитирай

The new Earth

Мнения: 1 935
Аз пека чушките и ги обелвам.
След това ги разцепвам с ножче по дължина.
Приготвям си плънката от сирене и яйца,така,че да не е рядка.
Пълня чушките през направения прорез(не отстранявам дръжките).
След това приготвям смес за паниране от брашно и яйца,може и малко бира.
Поотделно овалвам всяка чушка в сместта и пържа в много силно сгорещено олио.
Тези чушки бяха специалитет на баба и са ми любими.Голяма играчка са,пък се изяждат за отрицателно време,но си струва Razz
А баба правеше и сос към тях от домати и лук.
Няколко глави лук,нарязан на по-едро се пържи,след което се прибавя малко брашно и червен пипер,прибавят се доматите,нарязани на дребно(може и настъргани),налива се и водичка,овкусява се и се оставя да покъкри,докато се получи хубав,не много рядък сос.
Чушките се нареждат в подходящ съд,отгоре се заливат със соса и се поднасят.
Добър апетит Razz  Wink
Цитирай
Аз им правя двойна панировка.
Първо ги овалвам в брашно после яйце.
После пак брашно и пак яйце.Това е най-добрият вариант за панировка според мен.Пробвала съм и с галета и само брашно и яйце ,но не е същото.
Пълня ги вътре със сирене и яйце ,а понякога само със сирене.
Това ни е едно любимите предястие ,което понякога го миваме и за основно.Но задължително с нещо друго.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.