Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 534
Ами, това ми е въпроса.
Моля ви да ми кажете в какъв съд се приготвя, слага ли се някаква вода или изцяло от парата си набъбва?
Цитирай


Мнения: 8 573
Прегледай тази тема, линка е за 2-ра страница, има снимки на специалните тенджери за варене на ориз, а на 1-ва стр. има обяснения за използването на приставка за готвене на пара за приготвяне на ориз.
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Имам и аз специален оризарник, който си поръчах по нета и е на ТСМ. Изключителен уред, много съм доволна. Скоро влизах в сайта, от който го поръчах този уред и за съжаление вече не го предлагат. Стуваше около 36 лв.
Цитирай

Sf

Мнения: 806
Реших да пробвам да сваря ориз и аз в пароварката си. Въпреки че има малка пластмасова купичка, в която да се сложи оризът, на мен много не ми стана ясно как в такава малка купичка оризът ще има мегдан да набъбне и затова реших да не рискувам...

Затова сложих първата тенджера на пароварката /тя е на 3 нива/. Преди това ориза го оставих да  престои в студена вода 30 минути, като предварително е много добре измит от нишестето. Тогава го отцедих и сложих в тензух (колкото да не изпопадат зърната във водата), сложих го в тенджерката и след около 20 до 30 минути беше е готов. Използвах ориз на Крина продълговат такъв, не се сещам за точното му наименование.
Цитирай

София

Мнения: 534
Благодаря ви момичета. Днес ще пробвам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.