Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора

uk-kent

Мнения: 577
500 гр.пиле6ки дроб4ета
4 големи глави лук
около 100гр.бекон
50 гр.гьби(може и пове4е или по-малко,вьпрос на вкус)
1 морков
1 лимон
4а6а бира
краве масло
сол и пипер на вкус.

по4истваме дроб4етата и ги поставяме на котлона докато кипнат.нарязваме лука и го добавяме в силно нагорещеното масло.настьргваме моркова,нарязваме бекона и гьбите и ги добавяме кьм лука.след като вси4ко се позапьржи (след около 2 мин.)  добавяме дроб4етата и запьржваме още 5 мин.след това прибавяме бирата ,сока от един изцеден лимон,сол ,пипер и подправки по ваш вкус и оставяме под капак за около 10 мин.
картофено пюре за гарнитура:
обелваме и сваряваме 500 гр картофи,добавяме краве масло,прясно мляко и сол и ма4каме до полу4аване на еднородна смес,по желание може да настьржем кашкавал вьрху пюрето.
бон апети мами! дано ви харесва рецептата 55
Цитирай

Karlovo

Мнения: 404
Звучи страхотно, ще ги пробваме още днес.  newsm10
Цитирай

Paris

Мнения: 1 712
Мъжа ми обожава дробчета, затова ще му предложа твоята рецепта. Мисля, че е сполучлива Peace
Цитирай

Разград

Мнения: 3 028
Мъжът ми не си пада по дробчета,но пък аз ги обожавам.Иска не иска утре сме на дробчета.Рецептата звучи страхотно,вече усещам аромата.......
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
и аз обожавам дроб4ета.радвам се 4е ви харесва рецептата Hug
Цитирай

При хората, които обичам

Мнения: 3 193
Аз ги правя по селски или панирани. Тази рецепта звучи вкусно и ще я пробвам.
Цитирай

Bulgaria-Cyprus-Qatar

Мнения: 99
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
Цитирай

България Сливен

Мнения: 207
Интересна рецепта, но как се кипват ? С вода ли? newsm78
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
aз само ги измивам хубаво с топла вода
след това ги слага6 в една тенджера,пьлниш я с вода и ги оставяш на котлона докато водата заври,и след това ги махаш(на това викам кипват се)
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
aз само ги измивам хубаво с топла вода
след това ги слага6 в една тенджера,пьлниш я с вода и ги оставяш на котлона докато водата заври,и след това ги махаш(на това викам кипват се)

Добре де, не се ли разкашкват така като ги вариш newsm78? Те са крехки, няма ли да стане и без предварително варене?
Цитирай

София, център

Мнения: 2 146
звучи супер, никога не ми е хрумвало да готвя пилешки дробчета Laughing
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
aз само ги измивам хубаво с топла вода
след това ги слага6 в една тенджера,пьлниш я с вода и ги оставяш на котлона докато водата заври,и след това ги махаш(на това викам кипват се)

Добре де, не се ли разкашкват така като ги вариш newsm78? Те са крехки, няма ли да стане и без предварително варене?
ти няма да ги вариш до разкашкване!5 минути,колкото да им искочат вси4ките мизерий
Цитирай

в дясно

Мнения: 173
ani,благодаря за чудесната рецепта !Получи се много вкусно !Поздравяваме те цялото семейство   bouquet
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Ще ги пробваме!
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
ani,благодаря за чудесната рецепта !Получи се много вкусно !Поздравяваме те цялото семейство   bouquet
Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора