Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 ян. 2007, 00:35 ч.
  • Преглеждания  8 080  Мнения  18  Онлайн  1
Отговори
  • uk-kent
  • Мнения: 577
500 гр.пиле6ки дроб4ета
4 големи глави лук
около 100гр.бекон
50 гр.гьби(може и пове4е или по-малко,вьпрос на вкус)
1 морков
1 лимон
4а6а бира
краве масло
сол и пипер на вкус.

по4истваме дроб4етата и ги поставяме на котлона докато кипнат.нарязваме лука и го добавяме в силно нагорещеното масло.настьргваме моркова,нарязваме бекона и гьбите и ги добавяме кьм лука.след като вси4ко се позапьржи (след около 2 мин.)  добавяме дроб4етата и запьржваме още 5 мин.след това прибавяме бирата ,сока от един изцеден лимон,сол ,пипер и подправки по ваш вкус и оставяме под капак за около 10 мин.
картофено пюре за гарнитура:
обелваме и сваряваме 500 гр картофи,добавяме краве масло,прясно мляко и сол и ма4каме до полу4аване на еднородна смес,по желание може да настьржем кашкавал вьрху пюрето.
бон апети мами! дано ви харесва рецептата 55

Реклама
# 1
  • Karlovo
  • Мнения: 441
Звучи страхотно, ще ги пробваме още днес.  newsm10

# 2
  • Paris
  • Мнения: 1 710
Мъжа ми обожава дробчета, затова ще му предложа твоята рецепта. Мисля, че е сполучлива Peace

# 3
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Мъжът ми не си пада по дробчета,но пък аз ги обожавам.Иска не иска утре сме на дробчета.Рецептата звучи страхотно,вече усещам аромата.......

# 4
  • uk-kent
  • Мнения: 577
и аз обожавам дроб4ета.радвам се 4е ви харесва рецептата Hug

# 5
  • При хората, които обичам
  • Мнения: 3 193
Аз ги правя по селски или панирани. Тази рецепта звучи вкусно и ще я пробвам.

# 6
  • Bulgaria-Cyprus-Qatar
  • Мнения: 111
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed

# 7
  • България Сливен
  • Мнения: 223
Интересна рецепта, но как се кипват ? С вода ли? newsm78

# 8
  • uk-kent
  • Мнения: 577
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
aз само ги измивам хубаво с топла вода
след това ги слага6 в една тенджера,пьлниш я с вода и ги оставяш на котлона докато водата заври,и след това ги махаш(на това викам кипват се)

# 9
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
aз само ги измивам хубаво с топла вода
след това ги слага6 в една тенджера,пьлниш я с вода и ги оставяш на котлона докато водата заври,и след това ги махаш(на това викам кипват се)

Добре де, не се ли разкашкват така като ги вариш newsm78? Те са крехки, няма ли да стане и без предварително варене?

# 10
  • София, център
  • Мнения: 2 150
звучи супер, никога не ми е хрумвало да готвя пилешки дробчета Laughing

# 11
  • uk-kent
  • Мнения: 577
звучи вкусноооооооо.но я ми кажете как ги чистите/миете дробчетата?държите ли ги във вода 24 часа? какво се прави или какво не се прави за да не горчат? а по конкретната рецепта - какво значи "кипват се"? може ли да ми обясните "по-цветно". Embarassed
aз само ги измивам хубаво с топла вода
след това ги слага6 в една тенджера,пьлниш я с вода и ги оставяш на котлона докато водата заври,и след това ги махаш(на това викам кипват се)

Добре де, не се ли разкашкват така като ги вариш newsm78? Те са крехки, няма ли да стане и без предварително варене?
ти няма да ги вариш до разкашкване!5 минути,колкото да им искочат вси4ките мизерий

# 12
  • в дясно
  • Мнения: 173
ani,благодаря за чудесната рецепта !Получи се много вкусно !Поздравяваме те цялото семейство   bouquet

# 13
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Ще ги пробваме!

# 14
  • uk-kent
  • Мнения: 577
ani,благодаря за чудесната рецепта !Получи се много вкусно !Поздравяваме те цялото семейство   bouquet
Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт