Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

кашкавал пане - как?

  • 23 ян. 2007, 21:28 ч.
  • Преглеждания  674  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Bulgaria-Cyprus-Qatar
  • Мнения: 110
пускам тема,защото не мога да намеря рецепта в книгата на форума. бихте ли ми помогнали с конкретни и подробни инструкции - какъв кашкавал да взема, в какъв ред да са продуктите за панировката, колко минути се пържи, на каква температура и каквото се сетите, че е важно за това.

Реклама
# 1
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
Купувам задължително твърд кашкавал,ако е мек го слагам за малко във фризера.Нарязвам го на парчета или триъгълничета дебели 0.5см.Разбивам яйца/на око/Топя първо в яйца,после брашно или галета.после пак яйца и пържа .котлона отначало е на 4 после намалям на 3 и така ги пържа.Успех Hug

# 2
  • uk-kent
  • Мнения: 577
Купувам задължително твърд кашкавал,ако е мек го слагам за малко във фризера.Нарязвам го на парчета или триъгълничета дебели 0.5см.Разбивам яйца/на око/Топя първо в яйца,после брашно или галета.после пак яйца и пържа .котлона отначало е на 4 после намалям на 3 и така ги пържа.Успех Hug
Peaceи аз така го правя

# 3
  • Варна
  • Мнения: 1 289
непосредствено преди панирането потапям парчетата кашкавал в студена вода.
После потапям в разбитото яйце, овалвам в галета, яйце, галета и тогава на котлона

Обичам да завършва с галета за да е хрупкав

Важно условие е самият кашкавал да е хубав

Има един дето при всички положения се разтича като отрежеш каквото и да го правиш Sad

# 4
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
непосредствено преди панирането потапям парчетата кашкавал в студена вода.
После потапям в разбитото яйце, овалвам в галета, яйце, галета и тогава на котлона

Обичам да завършва с галета за да е хрупкав

Важно условие е самият кашкавал да е хубав

Има един дето при всички положения се разтича като отрежеш каквото и да го правиш Sad
Да,и така съм правила.Става действително по хрупкав.Може да опиташ и от двата варианта,и ще определиш кое ти по харесва,и така ще си го правиш. Peace

# 5
  • Bulgaria-Cyprus-Qatar
  • Мнения: 110
благодаря на отговорилите   bouquet  имам въпрос към майчета от чужбина, какъв вид кашкавал трябва да си купя, че то видове десетки, а докато намеря подходящия.....досегашните ми опити са все в полза на кофата за боклук   chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт