Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Bulgaria-Cyprus-Qatar

Мнения: 99
пускам тема,защото не мога да намеря рецепта в книгата на форума. бихте ли ми помогнали с конкретни и подробни инструкции - какъв кашкавал да взема, в какъв ред да са продуктите за панировката, колко минути се пържи, на каква температура и каквото се сетите, че е важно за това.
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Купувам задължително твърд кашкавал,ако е мек го слагам за малко във фризера.Нарязвам го на парчета или триъгълничета дебели 0.5см.Разбивам яйца/на око/Топя първо в яйца,после брашно или галета.после пак яйца и пържа .котлона отначало е на 4 после намалям на 3 и така ги пържа.Успех Hug
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
Купувам задължително твърд кашкавал,ако е мек го слагам за малко във фризера.Нарязвам го на парчета или триъгълничета дебели 0.5см.Разбивам яйца/на око/Топя първо в яйца,после брашно или галета.после пак яйца и пържа .котлона отначало е на 4 после намалям на 3 и така ги пържа.Успех Hug
Peaceи аз така го правя
Цитирай

Варна

Мнения: 1 287
непосредствено преди панирането потапям парчетата кашкавал в студена вода.
После потапям в разбитото яйце, овалвам в галета, яйце, галета и тогава на котлона

Обичам да завършва с галета за да е хрупкав

Важно условие е самият кашкавал да е хубав

Има един дето при всички положения се разтича като отрежеш каквото и да го правиш Sad
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
непосредствено преди панирането потапям парчетата кашкавал в студена вода.
После потапям в разбитото яйце, овалвам в галета, яйце, галета и тогава на котлона

Обичам да завършва с галета за да е хрупкав

Важно условие е самият кашкавал да е хубав

Има един дето при всички положения се разтича като отрежеш каквото и да го правиш Sad
Да,и така съм правила.Става действително по хрупкав.Може да опиташ и от двата варианта,и ще определиш кое ти по харесва,и така ще си го правиш. Peace
Цитирай

Bulgaria-Cyprus-Qatar

Мнения: 99
благодаря на отговорилите   bouquet  имам въпрос към майчета от чужбина, какъв вид кашкавал трябва да си купя, че то видове десетки, а докато намеря подходящия.....досегашните ми опити са все в полза на кофата за боклук   chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.