Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 76
Мами, тъй като не ми работи търсачката ,а в Google не намерих актуални  конкурси, кажете имате ли идея къде мога да изпратя някои рисунки на дъщеря ми.Обещах и сега съм затруднена. Дайте идеи , моля Praynig

# 1
 • Варна
 • Мнения: 1 967
Ето тук провери:
http://www.az-deteto.com/index.php?r=o
Не знам кои са актуални за момента, но се записвам и аз да следя темата.

# 2
# 3
 • Варна
 • Мнения: 578
"Морски приключения" е темата на тазгодишния конкурс за детски рисунки и литературни творби, организиран от Моряшкия професионален съюз. Надпреварата се провежда вече за 7-а година под наслов "Детско море". В конкурса могат да участват таланти до 12-годишна възраст. Те трябва да подадат творбите си до 31 март на адреса на Моряшкия професионален съюз - Варна 9000, ул. "Панагюрище" 17, офис 9. Резултатите ще бъдат обявени в навечерието на Международния ден на детето 1 юни. По традиция организаторите ще наредят изложба с най-добрите творби във фоайето на пленарната зала в общината, а победителите ще получат грамоти и предметни награди.

# 4
 • София
 • Мнения: 76
JuliaP, много ти благодаря.Сигурно ще се пробваме в морския конкурс  bouquet

# 5
 • в моя дом
 • Мнения: 1 022
Можеш да изпратиш и в списание Моби Дик, там имаше конкурс за най-добре нарисуван анимационен герой

# 6
 • Мнения: 3 479
Днес ходихме на куклен театър в салона на ул. Гурко. Там едни дами рекламираха един конкурс за детска рисунка, който се организира от всички куклени театри (държавни и частни). Много не обърнах внимание, защото нямаме художници у нас, обаче ако имаш път натам - попитай ги. Може и на касата да знаят, тя работи всеки ден от 9 до 19 ч.

# 7
Уважаеми родители на талантливи млади художници,
Предлагам на Вашето внимание една възможност за изява на Вашите деца:

НАЦИОНАЛЕЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА
НА ТЕМА „МОЯТ МАЛЪК СВЯТ”

Посветен на деня на детето

Организиран от ОМД – гр. Русе

Конкурсът е предназначен за изява на деца от 5 до 18 годишна възраст. Целта е да се покаже със средствата на изобразителното изкуство отношението на децата към средата, в която се развиват. Може да бъде изобразен както психологическият и емоционалният свят на детето, така и средата, в която се социализира, от родното място, приятели и близки до родната планета в зависимост от гледната точка на детето.
Материалите и техниките са по личен избор. Формат А4, А3 или четвърт кадастрон 35/50. Класирането е от компетентно жури, като децата се оценяват по възрастови групи – от 5 до 9г., от 10 до 14г., от 15 до 18г.
Краен срок 28 май 2007г. на адрес:
гр. Русе-7000, ул. „Райко Даскалов” 2А, тел. 082/83 48 59, 0886319787.
Отзад на творбите да са написани трите имена на детето, ЕГН, домашен адрес, телефон, училище или клуб за извънучилищно занимание и имената на преподавателя.
Ще бъде подредена изложба от творбите, а наградените участници ще получат наградите си на 01.06.2007г.  по случай празника на детето.
Ще бъдат присъдени награди за първо, второ, трето място и една поощрителна за всяка възрастова група.

# 8
 • Мнения: 472
Можеш да погледнеш и на този адрес:

www.snbm.org

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт