Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 838
Преди няколко години в стола на университета в Москва сервираха страхотно пиле Табака - по-скоро бутчета. Оттогава намирам няколко рецепти, но нито една не е каквато трябва... Дайте вашите рецепти за това пиле!
Цитирай


Мнения: 901
Това което аз знам  е
Пилето се маринова в оцет или лимон (кой каквото може )
След което се разрязва на две части (по гърдите ) намазва се с масло и чесън ; слага се на тигана и почва бавно да се пържи .
 Най -важното е отгоре да се сложи тежест .По някое време се обръща и отново се слага тежест и това е Smile
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 838
Не знам пържени ли бяха тези бутчета, или печени. Някаква марината имаха със сигурност. Накрая при поднасяне ги заливаха с чеснов сос, но соса освен чесън какво съдържаше - мистерия.
Цитирай


Мнения: 901
Задължително са пържени , колкото до соса -  аз правя така
3 с л майонеза
2-3 скилидки чесън
малко черен пипер
може и малко магданоз
и 2 с л мазнина от пърженето на пилето
Всичко се разбъркава добре
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.