Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 12
Мили мами здравейте Smile

моля помогнете ми да разчета резултатите от ПКК:

Test    Result           units       Ref.
WBC   9.95          10`9/l     5.00-10.0
LYM    1.99      10`9/l      1.30-4.00
MID    0.41      10`9/l      0.15-0.70
GRA    7.56    +     10`9/l     2.50-7.50
LY%   20.0    -   %       25.0-40.0
MI%   4.1      %        3.0-7.0
GR%   76.0   +   %     50.0-75.0
RBC    4.45      10`12/l     4.00-5.50
HGB   113    -   g/l        120-174
HCT   35.5    -   %       36.0-52.0
MCV   80      fl          76-96
MCH   25.5    -   pg      27.0-32.0
MCHC   319      g/l      300-350
RDWs   44.5   +   fl      20.0-42.0
PLT    359      10`9/l     150-400
PCT    0.35      %   
MPV   9.7      fl          8.0-15.0
PDWs   12.3      fl   
GLUCOSE   4.19      Mmol/l   3.82-5.84
СУЕ   18      mm   

тревожат ме тези + и - Sad, а съм на ЖК чак на 13.02. смятате ли че има нещо притеснително и трябва да посетя док по-рано?

предварително благодаря на отзовалите се Smile
Цитирай

sofiq

Мнения: 48
Ако правилно разчитам,че си бременна няма ништо тревожно в резултатите.Нормално е Хемоглобина да спадне малко,а левкоцитите да се завишат малко.Тревожно е ако Хемоглобина спадне под 100.Тогава изписват желязо или други препарати. Stop
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.