Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Дом
Дом
15 220 членове Включете се
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 57 отговора

под Неговото крило

Мнения: 1 168
................ и защо?Пластмасовата ми е доста удобна, но сксро един познат спомена, че било много опасно да попадне частица от нея в черната. Вие как мислите?
Цитирай

София

Мнения: 1 229
Дървена. Пластмасовите нещо не ми харесват като идея, а мраморните ми се виждат много тежки. Но съм се замислила да я сменям, така че ще следя и другите отговори.
Цитирай

София

Мнения: 2 700
Пластмасова. Но тъпото при нея е, че се оцветява и става неугледна.
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Дървена - пластмасовата мното се захабява
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
не ползвам често , но иначе е дървена. не знам защо, но ми се струва, че ножът ще се плъзга, ако е пластмасова  newsm78
Цитирай

Има много детски смях.

Мнения: 2 939
 Основно стъклена.
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 065
Дървена, защото от няколко месеца не мога да си намеря стъклена. Знае ли някой във Варна къде продават стъклени дъски ?
Цитирай

София

Мнения: 479
Използвам дървена, но след всяко рязане на лук или на продукт с по-натрапчива миризма тръбва да я мия, защото поема тази миризма  Sad
Цитирай

София, Манастирски ливади

Мнения: 1 194
имам две пластмасови и една дървена и си предпочитам пластмасовите
Цитирай


Мнения: 4 329
Използвам различни видове, в зависимост от това какво ще режа.
Най-рядко използвам пластмасова. Предпочитам дървена, стъклена или мраморна.
Цитирай

София

Мнения: 1 933
Ползвам стъклена на Берхоф и съм много доволна.
Цитирай


Мнения: 1 445
Дървена - пластмасовата мното се захабява

 Peace
Цитирай

София

Мнения: 1 152
Ползвам стъклена на Берхоф и съм много доволна.
Къде се продават такива? Линк, снимка и инфо Smile
Цитирай

там някъде

Мнения: 2 242
и аз се заинтересувах - къде може да се намери стъклена или мраморна?
Цитирай


Мнения: 2 654
Брей, не бях чувала и виждала стъклени.....
Не се ли чупят?? Сигурно не стават за начукване на месо...

Аз имам 2 дървени - едната ми е само за месо, а другата е бамбукова - обаче няма и година, а май е тръгнала да се разпада...


Използвам дървена, но след всяко рязане на лук или на продукт с по-натрапчива миризма тръбва да я мия, защото поема тази миризма  Sad

Хммм,
извинявай ама аз мия дъската след всяка употреба.
Това значи ли, че ако не режеш лук си стои така ?!  newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 57 отговора