Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 ян. 2007, 13:13 ч.
  • Преглеждания  274  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
Имам въпрос. Започнах да давам на бебето си месо, досега съм давала пиле и пуйка. Искам аз да и ги приготвям, защото мога да си осигуря домашно месо  . За тази цел моля за съвет: от кое месо на пилето, пуйката, прасето и телето е подходящо за готвене. Чувала съм че от пилето е подходящо месото от гърдите. Благодаря ви предварително за отговорите.

Реклама
# 1
  • Мнения: 348
Подходящо е т.нар. "бяло" месо, нетлъсто месо.

# 2
  • София
  • Мнения: 3 737
Започнах с бяло пилешко (домашно). След това въведох всякакво пилешко (пак домашно). После купешко пуешко - бут.
Изварявам месото и го пасирам с минимум собствен бульон. За да не стане сухо добавям зеленчуков бульон.
В началото не давах и капка месен бульон - твърди се, че всички токсини и шлаки преминават в него при варенето...

# 3
  • София
  • Мнения: 3 447
Бяло месо (гърди) - за пилешкото и чисто филе - за телешкото. Преди да го приготвиш, го изчисти от ципи, жили и други гадости. Свинското е по-тлъсто и се въвежда по-късно - поне аз го давам след година - година и нещо.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт