Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кърмене и захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Имам въпрос. Започнах да давам на бебето си месо, досега съм давала пиле и пуйка. Искам аз да и ги приготвям, защото мога да си осигуря домашно месо  . За тази цел моля за съвет: от кое месо на пилето, пуйката, прасето и телето е подходящо за готвене. Чувала съм че от пилето е подходящо месото от гърдите. Благодаря ви предварително за отговорите.
Цитирай


Мнения: 347
Подходящо е т.нар. "бяло" месо, нетлъсто месо.
Цитирай

София

Мнения: 3 722
Започнах с бяло пилешко (домашно). След това въведох всякакво пилешко (пак домашно). После купешко пуешко - бут.
Изварявам месото и го пасирам с минимум собствен бульон. За да не стане сухо добавям зеленчуков бульон.
В началото не давах и капка месен бульон - твърди се, че всички токсини и шлаки преминават в него при варенето...
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Бяло месо (гърди) - за пилешкото и чисто филе - за телешкото. Преди да го приготвиш, го изчисти от ципи, жили и други гадости. Свинското е по-тлъсто и се въвежда по-късно - поне аз го давам след година - година и нещо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.